×

Radio -- Data și ora publicării: 15.04.2020 14:39:40

PRO FM-ANIVERSARE-PROGRAM / Pro FM difuzează un program special al 27 de ani de la lansare



București (MEDIA EXPRES) / 15 apr 2020 / PRO FM a împlinit la 15 aprilie 27 de ani de la lansare, evenimentul fiind marcat cu un program special, potrivit unui comunicat difuzat de actualul deținător al radioului, grupul Digi.

Pro FM este cel mai puternic brand radio de după ‘89, potrivit Digi.

“Pe o planetă care stă acasă, o lume întreagă a regăsit un vechi prieten, aparatul de radio. La nivel global, importanța radioului a crescut în această perioada de criză, pentru că acum, mai mult ca oricând, vocile din eter îi apropie pe cei care sunt departe. La 27 de ani, Pro FM se regăsește cel mai bine în primul său slogan - un radio care te ascultă - și susține consumul nemoderat de produse muzicale românești. Petrecerile le amânăm pentru altădată, iar pe 15 aprilie suntem On-Air pentru cei care ne primesc zilnic în case și le spunem #eștibineacasă cu Pro FM,” spune Marius Dobre, manager Pro FM.

DJ-ii Pro FM vor fi cu toții în emisie, chiar dacă fiecare va fi în propria locuință, pentru a transmite un singur mesaj: “Am reușit împreună să ajungem la performanța de a sărbători 27 de ani de radio și suntem convinși că tot împreună vom trece cu bine și peste această perioadă. Este important să ne păstram încrederea, zâmbetul și energia și chiar dacă această zi nu poate fi sărbatorită așa cum ne-am obișnuit, cu invitați în studio, ne bucurăm de amintirile frumoase din anii trecuți și ne uităm cu speranță către petrecerea memorabilă de anul viitor.”

De ziua Pro FM petrec alături de radio Smiley, Carla’s Dreams, Mark Stam, Alina Eremia, Ami, Lora, JO, Lidia Buble, Feli și Dj Project.

Pro FM, cea mai longevivă stație radio din România, face parte din portofoliul Grupului Digi|RCS & RDS din 2015. Grupul Digi mai deține posturile radio Digi FM, Chill FM și Dance FM și televiziunile Digi24, Digi 4K, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, televiziunea Film Now (pay-tv), posturile documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL