Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Profil 04.05.2020 17:42:47
NEM DUBROVNIK-MUTARE / NEM Dubrovnik a anunțat că se va desfășura în decembrie la Zagreb
București (MEDIA EXPRES) / 4 mai 2020 / Oragnizatorii NEM Dubrovnik, ulltimul târg de media din Europa care era programat pentru luna iunie și care încă nu anunțase anularea sau amânarea, a difuzat la 4 mai un comunicat de presă prin care anunță că cea de-a opta ediție este reprogramată pentru decembrie 2020 și va avea loc la Zagreb, în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului NEM Zagreb. Noul eveniment se va numi numi în noile condiții “NEM Dubrovnik întâlnește Zagrebul”.

Sanja Božić Ljubičić, proprietarul companiei Mediavision, organizatorul târgului, a declarat că „Situația actuală incertă la nivel global a împiedicat organizarea evenimentului planificat pentru iunie la Dubrovnik, locul tradițional. Am luat această decizie în speranța că situația din lume se va stabiliza până în decembrie. Suntem încântați să alăturăm edițiile de vară și de iarnă ale NEM într-un un singur eveniment sub titlul “NEM Dubrovnik Meets Zagreb".

Evenimentul “NEM Dubrovnik Meets Zagreb” va avea loc între 9 și 11 decembrie 2020 la Zagreb, reunind timp de trei zile reprezentanșii industriei de televiziune din Croația, din regiune și din lume. Evenimentul internațional atrage reprezentanți ai televiziunilor Pay TV, Free To Air, ai serviciilor de streaming, operatorilor de telecomunicații și furnizorii diverselor servicii pentru industria de televiziune, precum și numeroși creativi, actori, producători, regizori, scenariști și alții implicați în industria audiovizuală care caută. noi cunoștințe și modalități de a-și dezvolta afacerile.

Pe lângă conferințele și expoziția tradiționale, NEM Dubrovnik anunțase pentru iunie un nou concept numit TV Tech Showcase, destinat companiilor de tehnologie pentru prezentarea de soluții IT inovatoare care ajută la dezvoltarea industriei. Acesta va avea acum premiera în decembrie.
Evenimentul mai găzduiește prezentări de produse și servicii și un concurs de scenarii pentru televiziune care va reuni scenariști profesioniști și amatori, care caută o șansă de a-și prezenta munca marilor companii de producție care vor nota ideile de proiecte TV.

“La fel ca în fiecare an, scopul tuturor evenimentelor NEM este de a oferi schimbări pozitive, dezvoltarea industriei, unirea regiunii și oferirea unei oportunități pentru cei care își concep proiectele peste graniță din statul sau regiunea lor. NEM Dubrovnik Meets Zagreb se va strădui să îndeplinească aceste obiective chiar și în acest an provocator 2020”, se mai arată în comunicatul de presă.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.