= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 15.05.2020 12:34:23
PROTVPLUS-EMISIUNE ONLINE / PRO TV Plus a lansat producția online dedicată jocurilor „Facem Level”
București (MEDIA EXPRES) / 15 mai 2020 / PRO TV Plus a lansat producția online „Facem Level” în care jucătorii amatori (și nu numai) pot lua lecții de la unii dintre cei mai cunoscuți gameri din România, despre jocurile lor preferate, cu difuzare în fiecare zi de joi.

Emisiunea este prezentată de Alex Kollo (@AKollo) și, în fiecare joi, acesta află informații din “culisele” gamingului din România. Gameri cunoscuți vor vorbi despre jocurile lor preferate și îl vor învăța diverse trucuri.

Vloggerul Maximilian Ioan (@maxsialtele) și Mădălin (@/madalin) au împărtășit din strategiile lor, dar și tips & tricks pentru două jocuri populare: „Fortnite” și „Brawl Stars”. Primul episod cu Maximilian a depășit deja 100.000 de vizualizări, iar ediția a doua este disponibilă pe protvplus.ro.

Industria gaming-ului este din ce în ce mai mare: sunt foarte multe jocuri care captivează publicul și-i ține în fața calculatoarelor, grafica este din ce în ce mai realistă, unele campionate de gaming au premii în valoare de milioane de euro, iar publicul poate varia între tineri de 5-6 ani și seniori de peste 70. Tot ce trebuie să faci e să îți cumperi un joc și poți ajunge într-o realitate virtuală pe care ți-o construiești singur.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.