×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 18.05.2020 16:28:18

IBC2020-COVID-19-ANULARE / IBC 2020 a fost anulat din cauza crizei coronavirusului



București (MEDIA EXPRES) / 18 mai 2020 / IBC, cel mai important eveniment european al industriei de producție și difuzare a conținutului, nu va avea loc anul acesta din cauza coronavirusului, potrivit unui comunicat difuzat pe site-ul evenimentului la 18 mai.

Michael Crimp, CEO IBC, a spus că dialogul cu comunitatea a indicat că ar fi de preferat o decizie luată din timp privind organizarea sau nu a evenimentului.

Crimp a spus că există „încă multe necunoscute” referitoare la criza coronavirusului, dacă și în ce condiții poate avea loc un eveniment la această scară și că, în prezent, este imposibil să fie garantat „un eveniment sigur și cu valoare” care să fie pe măsura „calității așteptată de la IBC”.

El a spus că nevoia de distanțare socială, probabilitatea restricțiilor de călătorie și necesitatea măștilor înseamnă, printre altele, că „spiritul IBC va fi compromis” dacă evenimentul s-ar organiza în aceste condiții.

„Bazându-ne pe ce știm în acest moment, cu inima grea IBC a luat decizia dificilă de a anula ediția IBC2020”, a declarat Crimip.

El a spus că planul privind modul în care IBC va continua să lucreze cu industria pe platforma sa digitală, IBC365, vor fi publicate în curând.

Decizia de a anula congresul și expoziția a venit după ce un număr limitat de expozanți, inclusiv Panasonic, au spus că nu vor participa anul acesta. A avut loc, de asemenea, un sondaj realizat de organismul industriei și acționarul IBC, IABM, în rândul membrilor săi, pentru a lua temperatura opiniilor expozanților.

Anularea evenimentului din acest an, care ar fi urmat să aibă loc în perioada 11-14 septembrie a venit după ce deținătorul spațiului unde se desfășoară evenimentul, RAI Amsterdam, a declarat recent că spațiul expozițional se poate deschide pentru evenimente în viitorul apropiat.

IBC 2019 a atras în jur de 56.000 de participanți inclusiv zeci de români. printre care și reprezentanții Media Expres.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL