Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 _Comunicaţii 18.05.2020 16:28:18
IBC2020-COVID-19-ANULARE / IBC 2020 a fost anulat din cauza crizei coronavirusului
București (MEDIA EXPRES) / 18 mai 2020 / IBC, cel mai important eveniment european al industriei de producție și difuzare a conținutului, nu va avea loc anul acesta din cauza coronavirusului, potrivit unui comunicat difuzat pe site-ul evenimentului la 18 mai.

Michael Crimp, CEO IBC, a spus că dialogul cu comunitatea a indicat că ar fi de preferat o decizie luată din timp privind organizarea sau nu a evenimentului.

Crimp a spus că există „încă multe necunoscute” referitoare la criza coronavirusului, dacă și în ce condiții poate avea loc un eveniment la această scară și că, în prezent, este imposibil să fie garantat „un eveniment sigur și cu valoare” care să fie pe măsura „calității așteptată de la IBC”.

El a spus că nevoia de distanțare socială, probabilitatea restricțiilor de călătorie și necesitatea măștilor înseamnă, printre altele, că „spiritul IBC va fi compromis” dacă evenimentul s-ar organiza în aceste condiții.

„Bazându-ne pe ce știm în acest moment, cu inima grea IBC a luat decizia dificilă de a anula ediția IBC2020”, a declarat Crimip.

El a spus că planul privind modul în care IBC va continua să lucreze cu industria pe platforma sa digitală, IBC365, vor fi publicate în curând.

Decizia de a anula congresul și expoziția a venit după ce un număr limitat de expozanți, inclusiv Panasonic, au spus că nu vor participa anul acesta. A avut loc, de asemenea, un sondaj realizat de organismul industriei și acționarul IBC, IABM, în rândul membrilor săi, pentru a lua temperatura opiniilor expozanților.

Anularea evenimentului din acest an, care ar fi urmat să aibă loc în perioada 11-14 septembrie a venit după ce deținătorul spațiului unde se desfășoară evenimentul, RAI Amsterdam, a declarat recent că spațiul expozițional se poate deschide pentru evenimente în viitorul apropiat.

IBC 2019 a atras în jur de 56.000 de participanți inclusiv zeci de români. printre care și reprezentanții Media Expres.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.