= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 18.05.2020 16:37:14
BOOMERANG-SERIE NOUĂ / Boomerang a lansat noul serial animat “Agent Binky”
București (MEDIA EXPRES) / 18 mai 2020 / Boomerang a lansat „Agent Binky” la 18 mai, de la ora 16:00, un nou serial animat cu Binky care arată ca o pisică de casă, normală, care trăiește în ceea ce pare a fi o casă normală, pe o stradă normală.

Cu diferența că, de fapt, casa este o stație spațială și afară este spațiul cosmic.

Sigur, poate părea o curte obișnuită cu copaci și iarbă pentru spectatori, dar, pentru Binky și echipajul său, este un teren neexplorat și necunoscut din spațiul cosmic. Perspectiva lor este cea care modifică realitatea casei și a curții obișnuite. Totul stă în felul în care văd ei lucrurile.

Agent Binky este un motan spațial. Pentru el, acesta nu este un serviciu; este o adevărată pasiune. Și a răspuns acestei chemări prin aderarea la P.U.R.S.T. Ca agent al acestei prestigioase organizații, este pe deplin implicat în ceea ce s-a născut să facă: să-și apere oamenii de pericolele spațiului cosmic, indiferent de sacrificii, chiar dacă acest lucru înseamnă să sară peste un pui de somn.

“Agent Binky” poate fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00.

Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec de desene animate pentru întreaga familie, precum „Scooby-Doo”, “Tom și Jerry”, “Looney Tunes”, “Grizzy și lemingii” și “The Happos Family”. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.