= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.07.2020
Data ultimei ştiri: 03.07.2020 15:47:52
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 19.06.2020 13:09:34
MINIMAX-PREMEIRE / Barbie, Hollie Hobby și Fetele Lego sunt prietenele din vacanță la Minimax
București (MEDIA EXPRES) / 19 iun 2020 / Odată cu începerea vacanței, micii telespectatori ai Minimax se pot împrieteni cu personajele Barbie, Hollie Hobby și Fetele Lego care le vor ține zilnic companie, aventurile prin care trec fiind o cale - pentru micii telespectatori - de a învăța noi și noi lucruri folositoare.

Holly Hobbie va împărtăși telespectatorilor pasiunea ei pentru muzică country și perseverența cu care își urmează visul, dar îi va face pe cei mici și să înțeleagă că putem avea mai mulți prieteni foarte buni și că gelozia e o emoție care ne strică relațiile. Serialul mai aduce în discuție rețelele de socializare, puterea familiei și comportamentele amendabile.

Holly (Ruby Jay) este o cântăreață și compozitoare de 13 ani, avându-le alături pe cele mai bune prietene și familia bine închegată, însă ea visează la cum să salveze lumea – chiar dacă misiunea începe în propria ei curte. Noi episoade ale sezonului 1 al serialului live-action “Hollie Hobby” se difuzează pe tot parcursul lunii iunie, de la ora 23:30.

Micii telespectatori Minimax pot face cunoștință și cu Andrea, Mia, Emma, Olivia și Stephanie, vedetele serialului “Lego Friends: Fetele în misiune”. Cele cinci îi vor învăța pe micii telespectatori să aibă inițiativă și să lupte pentru binele celorlalți. Cele cinci prietene au o nouă și eroică misiune: de a salva Heartlake City din mâna șarlatanilor vicleni! Copiii, animalele și minunatele clădiri sunt în primejdie în fața buldozerelor și picturilor graffiti și cine știe ce alte pericole îi pasc? Din noul lor sediu, Casa Prieteniei, și cu mașina de misiune nouă și grozavă, planul lor începe să se materializeze: e timpul să aducem mai mult dragoste, creativitate și curaj în lume!

Episoadele 17-42 ale sezonului 2 din “Lego Friends: Fetele in Misiune” se difuzează la Minimax pe tot parcursul lunii iunie, de la ora 6:25.

Faceți cunoștință în luna iunie și cu Barbie și cei mai buni prieteni ai ei, printre care vecinul Ken, în “Barbie Dreamhouse Adventures” - acest blog video animat de aventuri, filmat în noua casă de vis a familiei ei.

Episoadele 14-26 ale primului sezon “Barbie DreamHouse Adventures” se difuzează la Minimax pe tot parcursul lunii iunie, de la ora 10:55. Copiii vor învăța din aventurile lui Barbie cât de importante sunt efortul de echipă și susținerea familiei și prietenilor.

Minimax face parte din portofoliul de televiziuni tematice al companiei AMC Networks International.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.