Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Autorităţi 26.06.2020 12:15:34
CANALIZAȚII-TÂRGU MUREȘ-TARIFE / ANCOM a aprobat condițiile și tarifele de acces la canalizația subterană pentru rețele publice de comunicații electronice din Târgu Mureș
București (MEDIA EXPRES) / 26 iun 2020 / ANCOM a comunicat Primăriei Municipiului Târgu Mureș decizia prin care au fost aprobate condițiile tehnice și economice pentru accesul furnizorilor de rețele publice de comunicații electronice la infrastructura fizică realizată de către municipalitate, cu un preț de 0,36 lei/ml/an pentru închirierea spațiului aferent unui cablu cu diametrul de 10 mm, amplasat în canalizația municipală.

Decizia ANCOM nr. 554/2020 aprobă tarifele și celelalte condiții de acces incluse în regulamentul de acces, precum și modelul contractului şi al cererii de acces la canalizația subterană a municipiului Târgu Mureș.

Canalizația subterană destinată instalării rețelelor publice de comunicații electronice din municipiul Târgu Mureș este realizată din fonduri proprii ale municipalității.

Tarifele propuse de Primăria Municipiului Târgu Mureș cu scopul de a încuraja investițiile eficiente în infrastructura necesară furnizării serviciilor de acces la internet în bandă largă sunt de 0,36 lei/ml/an pentru serviciul de închiriere a spațiului aferent unui cablu cu diametrul de 10 mm, amplasat în canalizația municipală; pentru cablurile cu diametrul exterior diferit de 10 mm, amplasate în canalizația municipală, tariful menționat mai sus se va modifica proporțional cu diametrul acestora.

Tarifele se aplică în funcție de lungimea reală a cablurilor și/sau tubetelor care fac obiectul accesului, nu includ TVA și vor fi indexate anual cu rata inflației.

Municipalitatea are obligația să publice, pe pagina de internet proprie, toate informațiile esențiale despre infrastructura fizică subterană de comunicații electronice (amplasarea, disponibilitatea spațiului în canalizație) și să actualizeze aceste informații ori de câte ori este nevoie.

În cazul respingerii cererii de acces, Primăria Municipiului Târgu Mureș are obligația de a comunica solicitantului motivele obiective care au determinat luarea acestei decizii, într-un termen de 15 zile.

O altă obligație a autorității locale se referă la asigurarea continuității furnizării serviciilor de acces la infrastructura fizică, întreruperea furnizării serviciilor fiind acceptată doar în situații temeinic justificate.

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) este instituția care protejează interesele utilizatorilor de comunicații din Romania, prin promovarea concurentei pe piața de comunicații, administrarea resurselor limitate, încurajarea investitților eficiente în infrastructura și a inovației. Pentru mai multe detalii despre activitatea ANCOM vizitați www.ancom.org.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.