= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.07.2020
Data ultimei ştiri: 03.07.2020 15:47:52
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 26.06.2020 15:11:39
DISNEY-TELEVIZIUNI LINEARE-UK-ÎNCHIDERE / Disney își închide televiziunile pentru copii în Marea Britanie
București (MEDIA EXPRES) / 26 iun 2020 / Disney își va închide cele trei televiziuni pentru copii din Marea Britanie la sfârșitul acestui an potrivit unui anunț al companiei publicat de presa internațională la 26 iunie.

Compania a confirmat că cele trei branduri Disney Channel, DisneyXD și Disney Junior vor înceta să mai emită începând cu 1 octombrie, serviciul de conținut online Disney + devenind astfel locul exclusiv unde conținutul Disney va putea fi văzut de publicul telespectator.

Decizia de închidere vine la 25 de ani de la lansarea Disney Channel pentru prima dată pe piața din Marea Britanie și reprezintă un gest semnificativ privind intenția Disney de a extinde serviciul său de tip video-on-demand (SVOD), care până în prezent are peste 54 de milioane de abonați în SUA și în cele câteva țări din vestul Europei în care s-a lansat.

Disney a declarat că închiderea televiziunilor din Marea Britanie nu este neapărat un semnal pentru decizii similare pe alte piețe: „Compania Walt Disney rămâne angajată în activitatea de operare a televiziunilor pentru copii și continuă să deruleze acorduri de distribuție pentru canalele lineare Disney pe multe piețe unde serviciul Disney + este, de asemenea, lansat”.

Decizia companiei face ca Sky Cinema Disney să rămână singura televiziune marca Disney disponibilă pe platformele Sky și Virgin din Marea Britanie. Televiziunile lineare National Geographic și Fox - ambele cumpărate de Disney după cumpărarea cu 71 de miliarde de dolari a companiei 20th Century Fox - vor continua să funcționeze.

Disney a anunțat recent extinderea serviciului său Disney + în 8 țări din vestul Europei, pe lângă Marea Britanie, Spania, Franța și Germania și după lansarea în India, într-o politică prudentă a pașilor mărunți, spre deosebire de Netflix care atunci când s-a lansat la nivel internațional a făcut-o aproape simultan în toată lumea. Nu există niciun indiciu dacă Disney + ar putea fi lansat și în România în cursul acestui an.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.