= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.07.2020
Data ultimei ştiri: 03.07.2020 15:47:52
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 30.06.2020 12:12:20
HBO-SERIAL SUEDEZ-BEARTOWN / HBO Europe promovează drama suedeză „Beartown”
București (MEDIA EXPRES) / 30 iun 2020 / Serialul dramatic În cinci episoade „Beartown” va avea premiera în România în această toamnă odată cu premiera europeană.

Tradus în limba română cu titlul „Scandalul”, deși titlul original este numele unei localități al cărui sens în limba engleză este „orașul urșilor”, serialul are la bază un roman scris de Fredrik Backman, este regizat de Peter Grönlund și îi are în rolurile principale pe Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Benthe și Oliver Dufaker.

Primul trailer adaptat în limba română al serialului a fost publicat de HBO pe YouTube la 25 iunie, la adresa https://www.youtube.com/watch?v=ne8XhvqVcTo, având până la ora publicării acestei informații aproximativ 150 de vizualizări.

Pe parcursul a cinci episoade, „Beartown” descrie viața dintr-o mică comunitate, cu secretele care amenință să o distrugă, curajul de care este nevoie pentru a merge împotriva grupului și consecințele modului în care sunt crescuți băieții.

În paralel, „Beartown” pierde teren încetul cu încetul din cauza copacilor care cresc din ce în ce mai aproape de oraș, iar atunci când echipa de tineret de hochei pe gheață are șansa de a câștiga semifinalele naționale, toate visurile localnicilor apasă acum pe umerii câtorva adolescenți. Această povară grea devine catalizatorul pentru un act violent (probabil un viol, deși comunicatul HBO nu specifică exact acest lucru, n.red.) care va lăsa o fată traumatizată și un orășel în criză. Niciun localnic nu va scăpa de consecințe.

Drama în cinci părți este o adaptare a romanului bestseller cu același nume scris de autorul suedez Fredrik Backman (“A Man Called Ove” / „Un bărbat pe nume Ove”) și a fost regizat de Peter Grönlund („Goliath”, „Drifters”), avându-i ca scenariști pe Anders Weidemann („30 Degrees in February”), nominalizat la Premiul Emmy, „Antonia Pyk” și „Linn Gottfridsson”. Serialul este produs de „Filmlance”, parte din Endemol Shine Group.

Producători executivi pentru Filmlance International (parte din Endemol Shine Group) sunt Bonnie Skoog Feeney și Mattias Arehn. Hanne Palmquist, Steve Matthews și Antony Root sunt producători executivi pentru HBO Europe. Fredrik Backman este producător executiv și e reprezentat de Salomonsson Agency, Tor Jonasson și Sophie Smirnakos.

„Beartown” a început producția la începutul lui 2019, în nordul Suediei, cu zăpadă și temperaturi de îngheț, iar filmările au avut loc în Gallivare, Overtornea, Haparanda, Kalix, Malmberget și Kiruna.

Actorii din rolurile principale sunt Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Benthe și Oliver Dufaker.

În centrul poveștii se află mai mulți jucători de hochei tineri, care își fac debutul pe ecran, dar au deja experiență și aptitudini pe gheață: Otto Fahlgren, Alfons Nordberg, Erik Lundqvist, Rasmus Karlsson și Najdat Rustom.

În alte roluri apar Jacob Nordenson, Charlotta Jonsson, Sanna Niemi, Lukas Wetterberg, Frida Sandberg, Mikael Odhag, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Einar Bredefeldt, și Gustav Lindh.

În Europa, HBO oferă programe abonaților prin intermediul a cinci servicii care acoperă 21 de țări. În Europa Centrală, televiziunea lineară pay-tv HBO este disponibilă direct abonaților și prin operatori în Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia & Herțegovina și Moldova.

În Scandinavia, HBO Nordic (The Home of Series) oferă un serviciu premium SVOD direct consumatorilor și prin operatori-parteneri în Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

În Spania, HBO España este disponibil ca serviciu SVOD și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Spania. În Țările Baltice, conținutul HBO este disponibil prin partenerul exclusiv Telia în Estonia, Letonia și Lituania.

În februarie 2019, HBO Portugalia a fost lansat ca un serviciu de SVOD direct către abonați și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Portugalia.

HBO Europe produce conținut original local în Europa Centrală și de Est inclusiv România din 2010, iar din 2016 și-a extins activitatea de producție în Scandinavia și Spania. Printre următoarele producții HBO Europe se numără: „Umbre III” (România), „Wataha III” (Polonia), „Patria” (Spania), „Foodie Love” (Spania), „30 Coins” (Spania), „Gösta” (Suedia), „The Sleepers” (Republica Cehă), „The Pioneer” (Spania), „Beforeigners” (Norvegia), „Beartown” (Suedia) șii „Whatever” (Spania).
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.