×


ONG -- Data și ora publicării: 08.07.2020 16:15:32

DESENE ANIMATE-BURSE-CARTOON SPRINGBOARD / Burse pentru creatorii români de desene animate la Cartoon Springboard, Valencia SpaniaBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 iul 2020 / Tinerii creatori de desene animate din România sunt invitați să trimită proiecte sau să participe, cu burse de călătorie oferite de organizatori, la cea de-a șasea ediție a Cartoon Springboard anunțată în Valencia, Spania, în perioada 27 - 29 octombrie 2020 (www.cartoon-media.eu sau CARTOON.eu pe Facebook).

Într-un anunț primit de Media Expres se arată că „va fi o oportunitate excelentă pentru tinerii talanți ai școlilor europene de animație de a-și îmbunătăți proiectul de animație, prezentându-l în fața unui grup de experți din lumea audiovizualului”.

Proiectele pot fi de seriale TV sau Web, TV specials de minimum 26 de minute, lungmetraje de minimum 60 de minute și proiecte transmedia, nefiind acceptate proiecte de scurtmetraj.

Cartoon Springboard este, de asemenea, deschis tuturor profesioniștilor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele despre cum să lanseze un proiect sau doresc să folosească evenimentul pentru a cunoaște alți profesioniști (producători, difuzori, creatori de jocuri...) din toată Europa.

Organizatorii au anunțat o ofertă specială pentru participanții cu un volum mic de producții audiovizuale nominalizând țările: Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Estonia, Georgia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Portugalia, Republica Serbia, România, Slovacia, Slovenia, Tunisia și Ucraina, pentru care oferă burse de participare la eveniment (cu sau fără proiect), fără taxă de înregistrare, asigurând cazarea timp de trei nopți și cheltuielile de călătorie (până la 200 €). Pentru proiectele acceptate cererea de bursă este validată automat.

Solicitanții vor trebui să depună proiectele până cel târziu pe 4 septembrie, specificând țara de origine (naționalitatea) prin intermediul formularului online la adresa https://cartoon-media.us5.list-manage.com/track/click?u=c289029941cd34a7d2fd56de9&id=4338e26732&e=d259d49f70 (My Cartoon > My Projects > Cartoon Springboard > Submit a new project), comitetul de selecție Springboard urmând să anunțe acceptarea selecție la 5 septembrie.

Pentru cei care doresc să participe fără a prezenta un proiect este disponibilă o cerere de bursă în format docx la adresa https://cartoon-media.us5.list-manage.com/track/click?u=c289029941cd34a7d2fd56de9&id=2fb6f1f5b0&e=d259d49f70 care trebuie completată și trimisă până cel târziu vineri, 11 septembrie, împreună cu o scrisoare de motivație și un CV. Participanții trebuie să fie fluenți în limba engleză sau în spaniolă.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL