Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONG 08.07.2020 16:15:32
DESENE ANIMATE-BURSE-CARTOON SPRINGBOARD / Burse pentru creatorii români de desene animate la Cartoon Springboard, Valencia Spania
București (MEDIA EXPRES) / 8 iul 2020 / Tinerii creatori de desene animate din România sunt invitați să trimită proiecte sau să participe, cu burse de călătorie oferite de organizatori, la cea de-a șasea ediție a Cartoon Springboard anunțată în Valencia, Spania, în perioada 27 - 29 octombrie 2020 (www.cartoon-media.eu sau CARTOON.eu pe Facebook).

Într-un anunț primit de Media Expres se arată că „va fi o oportunitate excelentă pentru tinerii talanți ai școlilor europene de animație de a-și îmbunătăți proiectul de animație, prezentându-l în fața unui grup de experți din lumea audiovizualului”.

Proiectele pot fi de seriale TV sau Web, TV specials de minimum 26 de minute, lungmetraje de minimum 60 de minute și proiecte transmedia, nefiind acceptate proiecte de scurtmetraj.

Cartoon Springboard este, de asemenea, deschis tuturor profesioniștilor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele despre cum să lanseze un proiect sau doresc să folosească evenimentul pentru a cunoaște alți profesioniști (producători, difuzori, creatori de jocuri...) din toată Europa.

Organizatorii au anunțat o ofertă specială pentru participanții cu un volum mic de producții audiovizuale nominalizând țările: Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Estonia, Georgia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Portugalia, Republica Serbia, România, Slovacia, Slovenia, Tunisia și Ucraina, pentru care oferă burse de participare la eveniment (cu sau fără proiect), fără taxă de înregistrare, asigurând cazarea timp de trei nopți și cheltuielile de călătorie (până la 200 €). Pentru proiectele acceptate cererea de bursă este validată automat.

Solicitanții vor trebui să depună proiectele până cel târziu pe 4 septembrie, specificând țara de origine (naționalitatea) prin intermediul formularului online la adresa https://cartoon-media.us5.list-manage.com/track/click?u=c289029941cd34a7d2fd56de9&id=4338e26732&e=d259d49f70 (My Cartoon > My Projects > Cartoon Springboard > Submit a new project), comitetul de selecție Springboard urmând să anunțe acceptarea selecție la 5 septembrie.

Pentru cei care doresc să participe fără a prezenta un proiect este disponibilă o cerere de bursă în format docx la adresa https://cartoon-media.us5.list-manage.com/track/click?u=c289029941cd34a7d2fd56de9&id=2fb6f1f5b0&e=d259d49f70 care trebuie completată și trimisă până cel târziu vineri, 11 septembrie, împreună cu o scrisoare de motivație și un CV. Participanții trebuie să fie fluenți în limba engleză sau în spaniolă.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.