Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 _Comunicaţii 09.07.2020 12:11:06
SES-BBC STUDIOS-CONTRACT / SES va furniza servicii video către BBC Studios
București (MEDIA EXPRES) / 9 iul 2020 / BBC Studios (BBCS) și subsidiara sa UKTV au ales SES pentru administrarea activităților de playout și distribuție a celor peste 50 de televiziuni din portofoliul lor și a serviciilor video-on-demand (VOD) corespunzătoare, potrivit unui comunicat difuzat de SES.

În cadrul contractului, SES va furniza servicii playout, procesare de conținut, distribuție și VOD, urmând să distribuie conținutul BBCS și UKTV în Marea Britanie și către o rețea globală de afiliați. SES va livra aceste servicii prin infrastructura tehnică de playout din două centre proprii de servicii: Stockley Park din Londra și Munchen, Germania.

BBCS este divizia de producție și distribuție comercială a BBC. Compania produce peste 2.500 de ore de conținut în fiecare an. UKTV este o subsidiară a BBCS, care deține numeroase televiziuni cu tematică diversă, de la comedie, divertisment, istorie naturală la întâmplări reale și seriale.

SES a obținut acest contract multi-anual aliniindu-se cerințelor BBCS și UKTV de performanță, comerciale și de business. Această înțelegere răspunde și dorinței celor două companii, BBCS și UKTV de a aduce inovațiile cloud în industria media.

„Alegând SES, credem că am găsit un partener hotărât să furnizeze inovație și, în același timp, să răspundă cererilor viitoare ale business-ului nostru”, a declarat Marcus Arthur, președinte BBC Studio UK & Ireland BBC Studios & CEO UKTV.

„Soluția de furnizare de servicii din cele două locații, Londra și Munchen, este gândită special pentru pentru producători și furnizori de conținut precum BBCS și UKTV, astfel încât aceștia să se poată concentra pe realizarea de conținut de calitate, în timp ce noi ne ocupăm de ingest, playout și distribuție. Această abordare, care implică două centre SES, este fundamentală pentru succesul strategiei noastre, asigurându-ne back-up-ul pentru furnizarea de conținut, pentru a putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate către BBCS”, a completat Steve Collar, CEO SES.

Rețeaua video a SES transmite peste 8.300 de televiziuni și acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Compania este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG).

Ca lider în soluțiile globale de conectivitate pentru conținut, SES operează singura constelație multi-orbită de sateliți, oferind acoperire globală și performanță înaltă, inclusiv sistemul de latență joasă O3b, pe orbită medie. Prin utilizarea unui rețele extinse și inteligente, pregătită pentru soluții cloud, SES este capabilă să ofere soluții de conectivitate de înaltă calitate oriunde la sol, pe apă și în aer, și este partener de încredere al celor mai importante companii de telecomunicații din lume, operatori de telefonie mobilă, guverne, furnizori de conectivitate și servicii cloud, platforme video și deținători de conținut.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.