×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 09.07.2020 12:11:06

SES-BBC STUDIOS-CONTRACT / SES va furniza servicii video către BBC Studios



București (MEDIA EXPRES) / 9 iul 2020 / BBC Studios (BBCS) și subsidiara sa UKTV au ales SES pentru administrarea activităților de playout și distribuție a celor peste 50 de televiziuni din portofoliul lor și a serviciilor video-on-demand (VOD) corespunzătoare, potrivit unui comunicat difuzat de SES.

În cadrul contractului, SES va furniza servicii playout, procesare de conținut, distribuție și VOD, urmând să distribuie conținutul BBCS și UKTV în Marea Britanie și către o rețea globală de afiliați. SES va livra aceste servicii prin infrastructura tehnică de playout din două centre proprii de servicii: Stockley Park din Londra și Munchen, Germania.

BBCS este divizia de producție și distribuție comercială a BBC. Compania produce peste 2.500 de ore de conținut în fiecare an. UKTV este o subsidiară a BBCS, care deține numeroase televiziuni cu tematică diversă, de la comedie, divertisment, istorie naturală la întâmplări reale și seriale.

SES a obținut acest contract multi-anual aliniindu-se cerințelor BBCS și UKTV de performanță, comerciale și de business. Această înțelegere răspunde și dorinței celor două companii, BBCS și UKTV de a aduce inovațiile cloud în industria media.

„Alegând SES, credem că am găsit un partener hotărât să furnizeze inovație și, în același timp, să răspundă cererilor viitoare ale business-ului nostru”, a declarat Marcus Arthur, președinte BBC Studio UK & Ireland BBC Studios & CEO UKTV.

„Soluția de furnizare de servicii din cele două locații, Londra și Munchen, este gândită special pentru pentru producători și furnizori de conținut precum BBCS și UKTV, astfel încât aceștia să se poată concentra pe realizarea de conținut de calitate, în timp ce noi ne ocupăm de ingest, playout și distribuție. Această abordare, care implică două centre SES, este fundamentală pentru succesul strategiei noastre, asigurându-ne back-up-ul pentru furnizarea de conținut, pentru a putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate către BBCS”, a completat Steve Collar, CEO SES.

Rețeaua video a SES transmite peste 8.300 de televiziuni și acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Compania este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG).

Ca lider în soluțiile globale de conectivitate pentru conținut, SES operează singura constelație multi-orbită de sateliți, oferind acoperire globală și performanță înaltă, inclusiv sistemul de latență joasă O3b, pe orbită medie. Prin utilizarea unui rețele extinse și inteligente, pregătită pentru soluții cloud, SES este capabilă să ofere soluții de conectivitate de înaltă calitate oriunde la sol, pe apă și în aer, și este partener de încredere al celor mai importante companii de telecomunicații din lume, operatori de telefonie mobilă, guverne, furnizori de conectivitate și servicii cloud, platforme video și deținători de conținut.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL