Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 _Comunicaţii 09.07.2020 19:19:06
FOCUSSAT-EUROPA-ABONAMENTE / Focus Sat a devenit primul furnizor din România care vinde oficial televiziune prin satelit în toată Europa
București (MEDIA EXPRES) / 9 iul 2020 / Furnizorul de televiziune prin satelit Focus Sat, aflat în prezent în proprietatea Canal+ Luxembourg S.à r.l., a anunțat la 7 iulie că livrează echipamentul comandat pe site-ul din România în toată Europa, printr-un parteneriat încheiat cu DHL Romania.

Clienții români care trăiesc în Europa își pot cumpăra propriul echipament de recepție - modul CI+ sau receptor HD Focus Sat - cu plata online, acestea livrându-se apoi prin DHL în următoarele țări din Europa: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Republica Irlanda, Republica Moldova, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Vatican.

Tarifele de livrare percepute de DHL sunt diferențiate în funcție de zonele de livrare precum și de greutatea coletelor, se mai arată în anunțul de pe site-ul focussat.ro.

Televiziunea digitală prin satelit oferită de Canal+ Luxembourg S.à r.l. pentru abonații români costă între 12 lei pe lună (cel mai ieftin pachet conține 33 de televiziuni dintre care 11 în format HD - de documentare, emisiuni tematice, muzică, sport extrem, desene animate, seriale de comedie și stand-up) și 420 de lei, pentru un an, pentru pachetul Familia.

Focus Sat s-a lansat în 2004 fiind primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, compania fiind preluată aproape imediat de UPC România, care apoi a vândut separat distribuția de televiziune prin satelit și cea de cablu în luna mai 2019 (rețeaua de cablu UPC fiind acum în proprietatea Vodafone).

Focus Sat este din 2019 parte a M7 Group S.A., unul dintre cei mai mari furnizori din Europa de servicii IPTV și satelit, potrivit prezentării de pe site-ul focussat.ro, cu prezență în mai multe țări sub diferite brand-uri: freeSAT și Skylink în Republica Cehă și Slovacia, Canal Digitaal în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, UPC Direct în Ungaria, Focus Sat în România, HD Austria în Austria și Diveo în Germania.

Focus Sat a lansat o nouă identitate vizuală în septembrie 2019, în culorile roșu și albastru, culorile M7 Group, cu o imagine și o siglă nouă. Noul slogan „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care „toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe”.

Deoarece dominația programelor TV lineare a început să scadă, în noiembrie 2019 compania a lansat și Live TV - un serviciu de televiziune prin internet adresat deținătorilor de smartcarduri Focus Sat, care permite recepția programelor TV folosind aplicații pe Android și iOS și online pe orice PC sau laptop. Serviciul online care permite și vizionarea în trecut a unor emisiuni înregistrate din ultima săptămână pentru o selecție de televiziuni configurată de fiecare utilizator, în sistem catch-up TV, avea, la 9 iulie 2019, o grilă de 49 de televiziuni românești sau internaționale în limba română.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.