Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Publicitate 15.07.2020 19:49:59
JAZZ-CAMPANIE-ING / ING Bank România lansează ‘do your thing’ cu Jazz Communications
București (MEDIA EXPRES) / 15 iul 2020 / Agenția Jazz Communications a realizat și implementează de luni, 13 iulie, noua direcție de brand din marketingul și comunicarea ING Bank România, cu elemente de brand noi precum un stil diferit de fotografie, un logo audio și semnarea tuturor materialelor de promovare cu sloganul ‘do your thing’.

Campania va fi desfășurată pe parcursul mai multor luni prin TV, radio, outdoor, online și presă.

Noua direcție de brand face parte din strategia „Think Forward” a băncii, un concept condensat în trei cuvinte care are la bază ideea că oamenii sunt liberi să facă ce contează cel mai mult pentru ei atât în viața personală, cât și în cea profesională, banca eliminând grijile privind banii și banking-ul.

Jazz Communications a produs trei spoturi video intitulate „Piscina”, „Balconul” și „Maratonul” pentru campanie, cu povești construite în jurul ofertei băncii pentru noul pachet de salariu, care oferă ”și, și, și”, adică „și plăți mobile, și un curs valutar avantajos disponibil non-stop, și taxe zero la orice bancomat”, pentru clienții care „își aduc salariul la ING”.

Spoturile pot fi vizionate online la adresele:
Piscina: https://www.youtube.com/watch?v=jSzOAeu2oZQ
Balconul: https://www.youtube.com/watch?v=qcSD46shUF8
Maratonul: https://www.youtube.com/watch?v=oWbet_uBXjU

Spoturile TV au fost create cu ajutorul regizorului danez Sune Sorensen, care a folosit filmarea dintr-un singur cadru (single-shot), pentru o acțiune naturală și fluidă, iar la ilustrarea sonoră au fost folosite piesele trupei românești „We singing colors”.

Din partea Jazz Communications responsabilii pentru campanie au fost Irina Pencea, Managing Partner și Director de Strategie Jazz Communications și Valentin Suciu, Creative Partner Jazz Communications, iar din partea băncii Silvia Mihăilescu, Director Marketing, Communicare și CSR ING Bank Romania.

ING Bank România, înființată în 1994, este a cincea bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci, având peste 1,4 milioane de clienți din trei segmente de business: 1. persoane fizice (retail), 2. companii IMM-uri și Mid-Corporate și 3. Wholesale Banking.

Jazz Communication este o agenție de publicitate înființată în 2012 de către Irina Pencea (partener), Valentin Suciu (partener si creative director) si Diana Benko (partener si BTL director), trei publicitari avand peste 15 ani experienta în industrie. Primii clienți ai agenției în 2012 au fost Danone, Lay’s, Star Krax și Ciuc Radler.
(MEDIA EXPRES)Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.