×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 16.07.2020 13:12:05

HBOGO-STAR WARS-TOATE FILMELE / HBO GO prezintă în iulie și august colecția de filme „STAR WARS” / „RĂZBOIUL STELELOR”



București (MEDIA EXPRES) / 16 iul 2020 / Filmele din seria “Star Wars” / „Războiul stelelor” reintră pe HBO GO în fiecare vineri, începând cu 17 iulie și până la 7 august, potrivit unui anunț al furnizorului de conținut online.

În prima săptămână, pe 17 iulie, HBO GO difuzează trilogia de prequel-uri - primele trei episoade din saga -, dar și „Solo: A Star Wars Story” / „Solo: O poveste Star Wars”, care prezintă aventurile tânărui Han Solo, înainte ca acesta să devină un erou al Rebeliunii. De asemenea, filmul animat „Star Wars: The Clone Wars” / „Star Wars: Războiul clonelor” va putea fi urmărit alături de primele cinci sezoane ale serialului cu același nume, deja disponibile pe HBO GO. Toate aceste filme au acțiunea plasată înainte ca Alianța Rebelilor să fie înființată.
Pe 24 iulie, HBO GO va readuce în difuzare trilogia originală de filme din anii ‘70 și ‘80, dar și „Rogue One: A Star Wars Story” / „Rogue One: O poveste Star Wars”, care are acțiunea plasată înainte de evenimentele din primul film apărut pe marile ecrane, „Star Wars: A New Hope” / „Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranță” (1977).

Pe 31 iulie, primele două filme din trilogia recentă de sequel-uri care continuă povestea vor deveni și ele disponibile: „Star Wars: The Force Awakens” / „Războiul stelelor - Episodul VII: Trezirea Forței” și „Star Wars: The Last Jedi” / „Star Wars: Ultimii Jedi”.

Evenimentul Star Wars de pe HBO GO se încheie pe 7 august cu premiera filmului „Star Wars: The Rise of Skywalker” / „Star Wars: Skywalker - Ascensiunea”, ultimul episod din Saga Skywalker.

Iată programul complet.
17 IULIE
STAR WARS: THE PHANTOM MENACE/ RĂZBOIUL STELELOR - EPISODUL I: AMENINȚAREA FANTOMEI
Acest prequel Star Wars urmărește doi cavaleri Jedi în misiunea lor de a o proteja pe regina Amidala, în speranța că vor găsi o rezolvare pacifistă pentru o dispută interplanetară legată de comerț. Pe drum ei îl întâlnesc pe Anakin Skywalker, un copil care dă semne că are un dar extraordinar.
STAR WARS: ATTACK OF THE CLONES/ RĂZBOIUL STELELOR - EPISODUL II: ATACUL CLONELOR
La zece ani după întâlnirea inițială, Anakin Skywalker are parte de o poveste de dragoste interzisă cu senatoarea Padmé Amidala, în timp ce Obi-Wan Kenobi anchetează o tentativă de asasinare a senatoarei și descoperă o armată secretă de clone creată pentru Jedi.
STAR WARS: REVENGE OF THE SITH/ RĂZBOIUL STELELOR - EPISODUL III: RĂZBUNAREA LORZILOR SITH
La trei ani după începerea Războiului Clonelor, cavalerii Jedi îl salvează pe Palpatine de Contele Dooku. În timp ce Obi-Wan urmărește o nouă amenințare, Anakin îndeplinește rolul de agent dublu între Consiliul Jedi și Palpatine și este ademenit într-un plan sinistru de cucerire a galaxiei.
STAR WARS: THE CLONE WARS (2008)/ STAR WARS: RĂZBOIUL CLONELOR
Aflați în prima linie a frontului în lupta galactică dintre bine și rău, Obi-Wan Kenobi și Anakin Skywalker își unesc forțele în misiunea care îi unește ca mentor Jedi și elev, în timp ce se zbat să salveze Republica de la fragmentare.
SOLO: A STAR WARS STORY/ SOLO: O POVESTE STAR WARS
Pregătiți-vă pentru o călătorie unică în viață la bordul faimoasei nave Millennium Falcon! Printr-o serie de escapade pline de curaj într-o lume de infractori, Han Solo se împrietenește cu inimitabilul Chewbacca, viitorul său copilot, și îl cunoaște pe faimosul adept al jocurilor de noroc Lando Calrissian.
24 IULIE
ROGUE ONE: A STAR WARS STORY/ ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS
Într-o perioadă plină de conflicte, câțiva eroi neașteptați conduși de Jyn Erso, o refugiată plină de curaj, și Cassian Andor, un spion rebel, fac echipă pentru a îndeplini o misiune de importanță capitală: să fure planurile pentru Steaua Morții, cea mai puternică armă de distrugere în masă a Imperiului.
STAR WARS: A NEW HOPE/ RĂZBOIUL STELELOR - EPISODUL IV: O NOUĂ SPERANȚĂ
Luke Skywalker își unește forțele cu un cavaler Jedi, un pilot arogant, un Wookiee și doi droizi pentru a salva galaxia de stația de luptă a Imperiului care ar putea distruge lumea și, în același timp, încearcă să o salveze pe prințesa Leia de maleficul Darth Vader.
STAR WARS: THE EMPIRE STRIKES BACK/ RĂZBOIUL STELELOR - EPISODUL V: IMPERIUL CONTRAATACĂ
Rebelii se împrăștie după ce Imperiul le atacă baza de pe planeta de gheață Hoth. În timp ce Han și Leia sunt urmăriți de oamenii Imperiului, Luke se antrenează cu Maestrul Jedi Yoda pentru confruntarea cu Darth Vader, atunci când va afla adevărul șocant despre propriul trecut.
STAR WARS: RETURN OF THE JEDI/ RĂZBOIUL STELELOR – EPISODUL VI: ÎNTOARCEREA LUI JEDI
Imperiul se pregătește să distrugă Rebeliunea cu o Stea a Morții mai puternică. În timp ce flota rebelilor organizează un atac masiv asupra stației spațiale, Luke Skywalker îl confruntă pe tatăl său, Darth Vader, într-un duel culminant care are loc în prezența împăratului malefic.
31 IULIE
STAR WARS: THE FORCE AWAKENS/ RĂZBOIUL STELELOR – EPISODUL VI: TREZIREA FORȚEI
La trei decenii după victoria asupra lui Darth Vader și Imperiului Galactic, o nouă amenințare apare în galaxie. Primul Ordin încearcă să cucerească galaxia și doar un grup de eroi neașteptați îi pot opri, cu ajutorul Rezistenței.
STAR WARS: THE LAST JEDI/ STAR WARS: ULTIMII JEDI
Odată cu distrugerea Republicii, Primul Ordin este la putere. Liderul Suprem Snoke vrea să distrugă ce a mai rămas din Rezistență și să își consolideze puterea în galaxie. Dar speranța supraviețuiește: Maestrul Jedi Luke Skywalker poate schimba soarta războiului.
7 AUGUST
STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER/ STAR WARS: SKYWALKER - ASCENSIUNEA
Bătălia dintre Jedi și Sith ajunge la o încheiere palpitantă în acest ultim capitol din Saga Skywalker. Ultimii membri ai Rezistenței rămași în viață sunt obligați să se confrunte cu trecutul, în timp ce se luptă cu Primul Ordin pentru ultima dată.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL