Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONLINE / VOD / OTT 20.07.2020 13:37:13
ARB-SHOW ONLINE / Asociația băncilor din România lansează un show online de educație financiară “La Taclale și Parale”
București (MEDIA EXPRES) / 20 iul 2020 / Platforma #DreptulLaBanking deținută de Asociația Română a Băncilor (ARB) lansează, la 25 iulie 2020, primul show online din România de educație financiară, “La Taclale și Parale”, potrivit unui cumunicat de presă semnat de Gabriela Folcuț, Director Executiv ARB și Ana Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy.

Show-ul este conceput sub forma unui concurs de cunoștințe generale pe teme financiare, iar gazda emisiunii este vedeta de televiziune CABRAL. În primul sezon vor fi cinci emisiuni, difuzate săptămânal pe Facebook pe pagina @DreptulLaBanking și pe www.dreptullabanking.ro, sâmbăta, de la ora 11.00, în perioada 25 iulie - 22 august 2020.

La fiecare emisiune, Cabral va avea și un invitat special alături de care va dezbate subiecte relevante și utile din piața financiar-bancară. La fiecare emisiune se acordă un premiu, câștigătorul urmând să primească un voucher eMAG, în valoare de 500 lei.

Participanții sunt invitați să se înscrie în perioada campaniei pe platforma www.dreptullabanking.ro la concursul "La Taclale și Parale", completând în mod corespunzător secțiunea aferentă cu datele lor de contact. În fiecare săptămână se va face o extragere electronică pentru concursul din săptămâna respectivă și vor fi anunțați câte 10 participanți pe ediție.

Cei 10 participanți vor intra în emisiune prin intermediul aplicației de conferințe online Zoom și vor răspunde la întrebări de educație financiară cu ajutorul telefonului, printr-un chestionar pe platforma de învățare online Kahoot! Câștigătorul este identificat automat de platforma Kahoot! în funcție de rapiditatea și corectitudinea răspunsurilor. La emisiuni sunt așteptați concurenți cu vârsta minimă de 18 ani, persoane care își doresc să capete noțiuni de educație financiară într-un mod interactiv și plăcut.

Emisiunea online își propune să interacționeze cu cât mai multe persoane interesate și astfel, la fiecare ediție, spectatorii online primesc un cod cu ajutorul căruia pot întra în joc pentru a-și măsura cunoștințele financiare. Regulamentul concursului este disponibil, în mod gratuit, oricărui participant pe platforma www.dreptullabanking.ro.

Constituită în mai 1991 ca asociație profesională, Asociația Română a Băncilor are în prezent 33 de membri, instituții de credit cu capital majoritar privat sau de stat, sucursale și reprezentanțe ale unor bănci străine și 9 membri afiliați. ARB concentrează întreaga industrie bancară din România, fiind vocea sectorului bancar în relația cu autoritățile și asigură aproximativ 80% din finanțarea economiei românești, potrivit site-ului www.arb.ro.

#DreptulLaBanking https://dreptullabanking.ro/ este o platformă online de educație populară privind serviciile bancare.

Kahoot! este, potrivit Wikipedia, o platformă gratuită de învățare bazată pe joc și tehnologie educatională. Lansat în august 2013 în Norvegia, site-ul Kahoot! este acum folosit de peste 50 milioane de utilizatori din 180 de țări. A fost proiectat pentru a fi accesibil în clase și alte medii de învățământ din întreaga lume dar a depășit granița folosirii de către elevi și profesori, fiind utilizat în prezent de companii în diverse scopuri de training și educaționale.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.