Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.08.2020
Data ultimei ştiri: 07.08.2020 14:51:14
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 22.07.2020 16:54:42
EUROSPORT-SHOOKER-TRANSMISIE / Eurosport dă startul transmisiunilor de la Crucible
București (MEDIA EXPRES) / 22 iul 2020 / Eurosport a dat startul Campionatului Mondial de Snooker și va transmite, până pe 16 august, fiecare tur al competiției, inclusiv calificările, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

Începând cu 31 iulie, meciurile de pe tabloul principal al celui mai important eveniment din snooker vor fi la rândul lor transmise în direct pe canalele Eurosport și aplicația Eurosport Player.

Cu un număr limitat de spectatori în arenă, Eurosport va aduce fanii mai aproape de acțiune cu ajutorul celor mai apreciați experți, dar și prin formate noi și inovatoare, care vor completa experiența digitală. Analizele unice și poveștile din spatele cortinei nu vor lipsi de la Campionatul Mondial de Snooker. De-a lungul turneului, fanii vor putea urmări și episoade noi din podcastul The Break, găzduit de Rachel Casey.

De cinci ori campion mondial, Ronnie O’Sullivan promite să îi captiveze pe fani în seria Masterclass-ul lui Ronnie, pentru care a fost pregătit conținut video exclusiv și în cadrul căruia va oferi ponturi pentru un joc mai bun. Comentatori și prezentatori precum Joe Johnson, campionul mondial din 1986, și Jimmy White, de șase ori finalist, vor ghida fanii prin fiecare lovitură de la mese.

„E fantastic că fanii Eurosport se pot bucura de momentele unice din cadrul competițiilor de top din lumea snookerului și sunt mândru că sunt parte din această poveste.”, a declarat Ronnie O’Sullivan, de cinci ori campion mondial.

Calificările turneului se desfășoară la English Institute of Sport din Sheffield între 21 și 28 iulie și au la start 128 de jucători. Dintre aceștia, 16 se vor alătura tabloului principal, care începe pe 31 iulie și se încheie prin desemnarea campionului pe 16 august. Premiile totale sunt în valoare de £555.000 și reprezintă un record.

Judd Trump este campionul en-titre după ce l-a învins cu 18-9 pe John Higgins în finala de anul trecut, devenind pentru prima oară campion mondial și totodată unul dintre cei 11 jucători care au cucerit Tripla Coroană în snooker.

Datele principale ale competiției:
Marți, 21 iulie: încep calificările (ora 12:00)
Miercuri, 29 iulie: are loc tragerea la sorți a tabloului principal (ora 13:00)
Vineri, 31 iulie: încep meciurile de pe tabloul principal (ora 12:00)
Luni, 10 august: încep sferturile de finală (ora 12:00)
Miercuri, 12 august: încep semifinalele (ora 15:30)
Sâmbătă, 15 august: începe finala (ora 15:30)

Formatul meciurilor de pe tabloul principal:

Turul 1: cel mai bun din 19 jocuri
Turul 2: cel mai bun din 25 jocuri
Sferturi de finală: cel mai bun din 25 jocuri
Semifinale: cel mai bun din 33 jocuri
Finală: cel mai bun din 35 jocuri

(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.