Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 _Comunicaţii 23.07.2020 15:02:19
VODAFONE-OFERTA HD-RCS & RDS-EXTINDERE BUZĂU / Vodafone introduce 4 televiziuni HD în grilă și RCS & RDS se extinde în 32 de localități din Buzău
București (MEDIA EXPRES) / 23 iul 2020 / Vodafone a obținut la 23 iulie acordul CNA pentru adăugarea în ofera de cablu a 5 programe dintre care patru sunt versiunile HD ale unor televiziuni existente: Super TV 2, Comedy Central Extra HD, TNT HD, E! Entertainment Television HD și Sport Extra HD.

În aceeași ședință Digital Systems SA și Akta Telekom SA au adăugat în grila digitală națională Radio Impuls iar Akta a primit acordul CNA pentru extinderea într-o localitate din județul Vaslui.

CNA a aprobat și solicitarea Telekom Romania Communications SA de adăugare în grila digitală națională a programelor pentru adulți Penthouse Quickies și Penthouse Passion.

Cele mai multe modificări de avize le-a solicitat RCS & RDS SA, care extinde 8 avize în 80 de localități dintre care cea mai semnificativă extindere este pentru head-end-ul din Buzău, unde compania a obținut acordul de extindere în 32 de localități.

RCS & RDS mai extinde head-end-urile Alexandria în 9 localități din Teleorman, Târgoviște în 19 localități din Dâmbovița, Breaza în 2 localități din Prahova, Gherla în 3 localități din Cluj, Bistrița în 7 localități din Bistrița-Năsăud, Drobeta-Turnu-Severin într-o localitate din Mehedinți și Ploiești în 7 localități din Prahova.

Menționăm că în județul Buzău operează singura companie de cablu independentă cu o mărime semnificativă care a mai rămas înafara operatorilor mari, TV Sat 2002, care pe lângă cablu mai deține printre altele licența pentru televiziunea națională TV Sud Est și este condusă de Adrian Neagu, președintele Asociației de Comunicații Electronice din România (ACeR).
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.