×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 23.07.2020 15:02:19

VODAFONE-OFERTA HD-RCS & RDS-EXTINDERE BUZĂU / Vodafone introduce 4 televiziuni HD în grilă și RCS & RDS se extinde în 32 de localități din Buzău



București (MEDIA EXPRES) / 23 iul 2020 / Vodafone a obținut la 23 iulie acordul CNA pentru adăugarea în ofera de cablu a 5 programe dintre care patru sunt versiunile HD ale unor televiziuni existente: Super TV 2, Comedy Central Extra HD, TNT HD, E! Entertainment Television HD și Sport Extra HD.

În aceeași ședință Digital Systems SA și Akta Telekom SA au adăugat în grila digitală națională Radio Impuls iar Akta a primit acordul CNA pentru extinderea într-o localitate din județul Vaslui.

CNA a aprobat și solicitarea Telekom Romania Communications SA de adăugare în grila digitală națională a programelor pentru adulți Penthouse Quickies și Penthouse Passion.

Cele mai multe modificări de avize le-a solicitat RCS & RDS SA, care extinde 8 avize în 80 de localități dintre care cea mai semnificativă extindere este pentru head-end-ul din Buzău, unde compania a obținut acordul de extindere în 32 de localități.

RCS & RDS mai extinde head-end-urile Alexandria în 9 localități din Teleorman, Târgoviște în 19 localități din Dâmbovița, Breaza în 2 localități din Prahova, Gherla în 3 localități din Cluj, Bistrița în 7 localități din Bistrița-Năsăud, Drobeta-Turnu-Severin într-o localitate din Mehedinți și Ploiești în 7 localități din Prahova.

Menționăm că în județul Buzău operează singura companie de cablu independentă cu o mărime semnificativă care a mai rămas înafara operatorilor mari, TV Sat 2002, care pe lângă cablu mai deține printre altele licența pentru televiziunea națională TV Sud Est și este condusă de Adrian Neagu, președintele Asociației de Comunicații Electronice din România (ACeR).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL