Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.08.2020
Data ultimei ştiri: 07.08.2020 14:51:14
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 23.07.2020 20:48:45
TRAVEL-SCHIMBARE / Netflilxul românesc de turism și-a schimbat adresa de internet
București (MEDIA EXPRES) / 23 iul 2020 / Travel Romania Channel SRL din Timișoara a notificat CNA privind retragerea din Link Network Company SRL pentru TRAVEL BALKAN (RO, MNE, BG, SRB, MK, GR, AL, Ex-YU) și difuzarea pe portalul propriu travelbalkan.info a serviciilor TRAVEL BALKAN TV GROUP pentru România, Muntenegru, Serbia, Grecia, Bulgaria, Macedonia, Albania și serviciul EX-YU (fosta Iugoslavia).

Travel România este un proiect care a câștigat în 2019 o finanțare de 40.000 de euro pentru înființarea companiei, în cadrul Romania Start Up Plus, ca „o sursa de multimedia adresată tuturor vizitatorilor și utilizatorilor care iubesc natura şi călătoriile, dar şi celor care activează în industria de turism din regiunea Balkanului (sic!)”.

Pe site-ul travellromaniachannel.ro se arată că „prin ancheta organizată în regiunea Balkanului, s-a ajuns la concluzie (sic!) că România nu este destul de promovată în mod direct în afara țări (sic!)”.

Proiectul a demarat în iunie 2019 prin semnarea Contractului de Subvenție nr. 962/03.06.2019 între Finanțatorul A.P.F.R. din România și Beneficiarul SC TRAVEL ROMANIA CHANNEL SRL în calitate de câștigător al competiției planurilor de afaceri din cadrul proiectului „Centrului de excelență în promovarea antreprenoriatului IMMpact Vest“, Cod SMIS 104331, proiecte în cadrul cărora se atribuie ajutoare de minimis pentru înfințarea de întreprinderi, Romania Start Up Plus, pentru suma nerambursabila de 40.000 €.

„Acest proiect se bazează la promovarea acestor valori câtre potențiale grupuri țintă din UE, Balkan și țările EX-Yugolavia, precum și publicului mai larg, prin un web sait mai complex, la care în aceași timp, clientul potențial, poate fi informat în mod direct și prin un Video on Demand, canal de Web TV cu conținutul exclusiv turistic”. (Textul este copiat cu greșelile gramaticale de pe site, am intervenit doar la corectarea tacită a diacriticelor, n.red. Media Expres).

Site-ul își propune să difuzeze documentare cu „specificul jurnalismului de călătorie, cu un bogat conţinut de filme documentare din România, dar şi destinaţii româneşti, etc…” în limbile de circulație din țările vizate. Pentru aceastea, site-ul va avea subpagini dedicate la adresele travelbalkan.info/ro, travelbalkan.info/mne, travelbalkan.info/bg, travelbalkan.info/srb, travelbalkan.info/mk, travelbalkan.info/gr, travelbalkan.info/al și travelbalkan.info/exyu.

Potrivit cererii depuse la CNA, serviciul web își va începe activitatea la 1 septembrie 2020.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.