Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.08.2020
Data ultimei ştiri: 07.08.2020 14:51:14
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 29.07.2020 14:13:58
DIVA-GOURMET-PROMOVARE / „Detectivul Gourmet” investighează cazuri à la carte în august la Diva
București (MEDIA EXPRES) / 29 iul 2020 / Diva promovează la începutul lunii august seria „Detectivul Gourmet” („Detective Gourmet”, 2015) cu diuzarea în serile de luni, din 3 august, de la 21:00 și filmul „Detectivul Gourmet: Crimă la patru stele” programat la 10 august.

Faimosul consultant culinar Henry Ross (Dylan Neal), un fin cunoscător al industriei alimentare din San Francisco, un bărbat carismatic și singur, predă un curs culinar, unde o întâlnește pe Maggie Price (Brooke Burns), detectiv, mamă singură și o femeie atrăgătoare.

Când suspectează un sabotaj la unul dintre restaurantele cu tradiție de trei generații, Henry decide să investigheze la un eveniment de gală al industriei, dar seara se sfârșește groaznic când unul dintre invitați se prăbușește chiar în timpul unui discurs. Maggie Price este chemată să investigheze alături de echipa sa și conduce interogatoriul martorilor. Raportul toxicologic dezvăluie că a fost ucis de o bacterie din preparatul servit și, la insistențele șefului ei, Maggie ajunge să colaboreze cu Henry pentru acest caz.

Există mulți suspecți și investigația pare că se va rezolva de la sine, dar nu și chimia dintre cei doi. Cum ajung cei doi să nu se mai certe de fiecare dată când interacționează? Poate Henry să o convingă pe Maggie să își schimbe stilul alimentar? Cum reacționează mama și fiica adolescentă ale lui Maggie când il găsesc pe Henry în bucătăria lor în timp ce pregătește micul dejun?

Un mister, o investigație palpitantă, flirt și incredibile prepatare culinare sunt ingrediente cheie în rețeta perfectă pentru serile de luni, în luna august, iar DIVA le servește pe toate împachetate sub numele de „Detectivul Gourmet”, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune.

Seria continuă pe 10 august cu filmul „Detectivul Gourmet: Crimă la patru stele” / „Death Al Dente: A Gourmet Detective Mystery” (2016).
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.