Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 _Comunicaţii 03.08.2020 17:28:42
COMEDY CENTRAL HD-VODAFONE-DISTRIBUȚIE / Vodafone România distribuie Comedy Central HD
București (MEDIA EXPRES) / 3 aug 2020 / Vodafone distribuie din august în grila digitală versiunea high definition a televiziunii de show-uri de comedie Comedy Central, potrivit unui comunicat difuzat de GMP PR.

Printre emisiunile difuzate în perioada următoare, de luni până vineri, se numără „Fresh Prince from Bel-Air”, de la ora 20.00 și, imediat după acesta, serialul animat pentru adulți „Rick & Morty”, care începe de la ora 00:30.

Vodafone transmite Comedy Central HD în toate pachetele digitale, iar utilizatorii îl pot găsi în grila digitală TV pe poziția 154.

Comedy Central (www.comedycentral.com.ro) este televiziunea deținută și operată de ViacomCBS, una dintre companiile lider de conținut premium din lume. Brandurile Comedy sunt urmărite în mai mult de 150 de țări prin intermediul a 30 de canale TV operate local, ajungând în peste 300 de milioane de case.

Comedy Central a devenit sinonim cu umorul pentru generații întregi, la nivel local și global. Televiziunea difuzează seriale premiate, precum și producții locale unice de stand-up comedy. Comedy Central difuzează seriale faimoase precum: „South Park”, „Family Guy”, „The Big Bang Theory” și „Modern Family”.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, având ca obectiv menținerea unei societăți conectate și construirea unui viitor digital pentru toți.

Vodafone operează în România fosta rețea UPC pe care a cumpărat-o anul trecut și care numără sub un milion de abonați la serviciile digitale.
(MEDIA EXPRES


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.