×

Programe TV -- Data și ora publicării: 04.08.2020 21:42:59

DIGI-FOTBAL-PROGRAM / UEFA Champions League și UEFA Europa League revin din 7, respectv 5 august , în direct, la Digi Sport și Digi 4K



București (MEDIA EXPRES) / 4 iul 2020 / UEFA Champions League revine în direct la Digi Sport și Digi 4K, cu optimile de finală programate pe 7 și 8 august, iar între 12 și 15 august se vor disputa sferturile de finală. Duelurile din semifinale sunt programate pe 18 și 19 august. Cea mai valoroasă cupă europeană va avea finala în data de 23 august, la Lisabona, în Portugalia.

Cele 16 echipe rămase în UEFA Europa League joacă în serile de miercuri și joi, pe 5 și 6 august, Digi Sport transmițând mai multe meciuri din optimile de finală, urmând ca pe 10 și 11 august să se joace sferturile de finală. Semifinalele se vor disputa pe 16 și 17 august, iar confruntarea finală va avea loc pe 21 august, în Germania, la Köln.

Meciurile din cele două competiții vor fi discutate și analizate la Fotbal European, atât înainte, în pauză, cât și după fiecare partidă. Gazdele emisiunii, jurnaliștii Digi Sport, George Dobre și Andrei Niculescu, alături de invitații lor: Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Ionel Dănciulescu, Daniel Niculae, Florin Bratu, Narcis Rădulescu, Răzvan Raț și Ion Crăciunescu vor fi cei mai atenți și mai critici urmăritori ai fotbaliștilor din teren.

„Sezoanele speciale din Champions League și Europa League vor avea și finaluri deosebite! Iubitorii handbalului și baschetului știu ce înseamnă un Final 4. Fotbalul va produce și mai mult suspans pentru că în cazurile Champions League și Europa League vorbim de Final 8! Practic, crema fotbalului la nivel de cluburi va fi în această lună în Portugalia și Germania. Până atunci, însă, vom afla împreună ultimele patru formații calificate din sferturile Champions League. Dă lovitura Napoli în deplasare la Barcelona? Întoarce Real Madrid rezultatul din prima manșă, pe terenul lui Manchester City? Rezistă Lyon și în a doua parte a dublei cu Juventus? Cât de bine va arăta Bayern în returul cu Chelsea? Iată întrebările la care vom primi răspunsuri vineri și sâmbătă! Și nu trebuie să trecem ușor peste „finalele” săptămânii din Europa League: Inter - Getafe și Sevilla – Roma!”,a declarat George Dobre, redactor șef Digi Sport și co-realizator Fotbal European.


Program optimi de finală:

UEFA Champions League
Vineri, 7 august:
Manchester City - Real Madrid, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1 și Digi 4K
Juventus - Lyon, de la ora 22:00, pe Digi Sport 2

Sâmbătă, 8 august:
Barcelona - Napoli, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1
Bayern München - Chelsea, de la ora 22, pe Digi Sport 2 și Digi 4K

UEFA Europa League
Miercuri, 5 august:

Inter - Getafe, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1 și Digi 4K
Șahtior Donețk - Wolfsburg, de la ora 19:45, pe Digi Sport 3
Copenhaga - Istanbul BB, de la ora 19:45, pe Digi Sport 4
Manchester United - LASK Linz, de la ora 22:00, pe Digi Sport 4

Joi, 6 august:
Sevilla - Roma, de la ora 19:45, pe Digi Sport 1 și Digi 4K
Wolverhampton - Olympiakos, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1
Leverkusen - Rangers, de la ora 19:45, pe Digi Sport 4
FC Basel - Frankfurt, de la 22:00, pe Digi Sport 4


Digi Sport deține alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, drepturi pentru UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL