×

Cinema -- Data și ora publicării: 14.08.2020 12:41:09

ASTRA FILM FESTIVAL-ANUNȚ / Astra Film Festival 2020 are loc în aer liber la Sibiu și în online



București (MEDIA EXPRES) / 14 aug 2020 / Ediția 27 a festivalului de film documentar de la Sibiu se va desfășura în aer liber și online și va avea două părți: Astra Film Festival Open Air (4-13 septembrie) și Astra Fim Festival Online (16-25 octombrie), potrivit unui anunț difuzat de PiArt Vision.

Formatul AFF 2020 pune în prim plan măsurile de protecție necesare pentru ca festivalul să ofere condiții de siguranță pentru participanți. Anul acesta, mai mult ca niciodată, Publicul este Partenerul principal al Astra Film Festival, se arată în comunicatul care anunță festivalul.

„Într-o perioadă plină de incertitudini, un lucru a rămas mereu cert: Astra Film Festival va fi prezent și în acest an la întâlnirea cu publicul. Vă invit să începem toamna cu o sărbătoare a cinematografiei și să trecem împreună printr-o experiență unică, la fel de nouă pentru publicul nostru și pentru noi, organizatorii”, spune regizorul Dumitru Budrala, director fondator al festivalului.

Programul evenimentelor și regulamentul de participare la proiecțiile în aer liber vor fi comunicate în curând.

ASTRA FILM FESTIVAL OUTDOOR se va desfășura în perioada 4 - 13 septembrie, în aer liber: la Muzeul Astra și în Centrul Istoric al Sibiului, care vor lua locul sălilor de cinema. Astra Film Festival Outdoor va include proiecții de film, întâlniri cu autorii, discuții , programe speciale și concerte.

ASTRA FILM FESTIVAL ONLINE se va desfășura între 16 - 25 octombrie prin intermediul platformei festivalului, care va găzdui o parte din filmele aflate în programul oficial. Totul va fi disponibil online pentru publicul nostru aflat oriunde pe teritoriul României. Unele producții vor putea fi accesate și după încheierea perioadei oficiale a festivalului. AFF ONLINE va găzdui și un program dedicat industriei, care va cuprinde o serie de activități cu desfășurare în mediul virtual.

„Contextul actual ne-a dovedit că fără artă și cultură suntem mai săraci și mai triști, iar filmul documentar are darul de pătrunde în intimitatea experiențelor umane și de a stabili conexiuni cu lumea, depășind bariere geografice, culturale, etnice, rasiale sau religioase. Se plasează în avangarda explorării prin artă a problematicilor complexe ale existenței. Filmul documentar sau cinematografia realității deschide orizonturi către cunoașterea altor civilizații și culturi și, implicit, către toleranță”, a mai declarat Dumitru Budrala.

PiArt Vision este o agenție de comunicare și PR care mai este implicată printre altele, în domeniu, în comunicarea mai multor proiecte în domeniul artei și cinematografiei, printre care American Independent Film Festival.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL