Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 _Comunicaţii 19.08.2020 09:14:21
TELE GRUP-EKAHAU-CURSURI / Tele Grup și Ekahau organizează cursuri de certificare ECSE Design pentru rețele Wi-Fi
București (MEDIA EXPRES) / 19 aug 2020 / Tele Grup organizează în 22 - 25 septembrie, în parteneriat cu Ekahau, cursul de certificare pentru ingineri ECSE Design ce abordează aspecte ale rețelelor Wi-Fi precum, proiectare, implementare, depanare și monitorizare folosind soluțiile Ekahau.

Detalii și înscrieri online la adresa https://www.tele-grup.ro.

Cursul va fi susținut în limba engleză și va conține lecții teoretice și laboratoare, fiind structurat în cele patru zile după cum urmează:
- Cunoștințe de bază despre Wi-Fi LAN și radio frecvență (RF);
- Ciclul de viata a retelor Wi-Fi;
- Cum să proiectezi și să implementezi rețele Wi-Fi robuste;
- Instalarea și activarea produselor, elemente de bază;
- Raportare;
- Sondaje pe teren înainte și după implementarea rețelei Wi-Fi;
- Depanare rețele Wi-Fi;
- Analiza spectrului – interferențe;
- Examenul de certificare ECSE.

Cursul se va desfășura ONLINE, cu maxim 12 participanți și, în ultima zi a cursului, studenții vor susține examenul de certificare ECSE.

Cursul se adresează inginerilor de sistem, administratorilor IT și tuturor persoanelor care lucrează cu tehnologia Wi-Fi și doresc să dobândească informații noi și cunoștinte avansate de proiectare, implementare și depanare a rețelelor Wi-Fi, utilizând produsele Ekahau. Aceste cunoștințe se aplică pentru toate marcile de produse Wi-Fi.

Persoanele care doresc să urmeze acest curs trebuie să dețină următoarele cunoștințe și echipamente: Cunoștințe de bază despre rețelistică; Cunoștințe avansate de operare PC; Recomandat certificare CWNA, dar nu este obligatorie; Laptop cu Windows pentru instalarea aplicației Ekahau, de asemenea Macbook cu Boot Camp este acceptat. Unele exerciții vor decurge mai ușor utilizand un mouse; Conexiune stabilă la internet.

Cursurile costă între 2.000 și 2.200 cu reduceri în funcție de folosirea produselor Ekahau.

Trainingul este susținut de Troy Martin, un expert Wi-Fi cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, dintre care 10 ani i-a petrecut predând despre și implementând rețele Wi-Fi.

Tele Grup a apărut prin asocierea Teleprecision-MTS, Value Telecom și Broadband Competent Center cu scopul de a oferi solutii la cheie și servicii integrate pentru companiile de telecom. Pe lângă servicii de training și construcție de rețele grupul este furnizor de echipamente, accesorii și consumabile pentru rețele de fibră optică, cupru și radiofrecvență produse de Fujikura, Ekahau, AFL, Mills, Fremco, Softing IT Networks și Emtelle.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.