×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 27.08.2020 16:17:06

TELESTELIVE-WEBINAR-DISTRIBUȚIE VIDEO / Webinar gratuit #TelesteLive: Video Delivery în anii 2020



București (MEDIA EXPRES) / 27 aug 2020 / Compania de echipamente pentru comunicații Teleste a anunțat un nou webinar gratuit pentru miercuri, 23 septembrie, 2020, la ora 3-4 pm CET (ora Europei Centrale) destinat operatorilor de comunicații cu subiecte privind tehnologia de transmisie a conținutului video.

Potrivit unui anunț difuzat de Teleste, webinarul din seria #TelesteLive va prezenta în profunzime transformarea tehnologiei, în curs de desfășurare, și ce anume păstrează 2020 în lanțul destinat furnizării de conținut video.

În timpul sesiunii de o oră, vorbitorii vor răspunde unor întrebări precum: Cum să asigurăm servicii fără probleme astăzi, precum și în rețelele viitoare cu accesul distribuit? La ce se așteaptă consumatorii și cum să ținem pasul cu cererea în schimbare ?

Webinarul va fi găzduit de Stuart Thomson de la Digital TV Europe, căruia i s-au alăturat experții în transmisii video de Teleste Julius TIkkanen și Attila Pester. Tim Westcott , Senior Research Manager pentru canale, programe și publicitate al agenției de cercetare de piață Omdia va oferi o perspectivă recentă asupra industriei și așteptărilor consumatorilor.

Înregistrarea la webinarul care se desfășoară în limba engleză se poate face prin pagina de web a publicației Digital TV Europe, din pagina https://www.teleste.com/events/2020/telestelive-webinar-video-delivery-2020s sau, accesând linkul următor: https://event.on24.com/eventRegistration/EventLobbyServlet?target=reg20.jsp&partnerref=Teleste&eventid=2503707&sessionid=1&key=016B48C64D15D2910B664C96A96F35A1®Tag=&sourcepage=register .
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL