Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONLINE / VOD / OTT 27.08.2020 16:17:06
TELESTELIVE-WEBINAR-DISTRIBUȚIE VIDEO / Webinar gratuit #TelesteLive: Video Delivery în anii 2020
București (MEDIA EXPRES) / 27 aug 2020 / Compania de echipamente pentru comunicații Teleste a anunțat un nou webinar gratuit pentru miercuri, 23 septembrie, 2020, la ora 3-4 pm CET (ora Europei Centrale) destinat operatorilor de comunicații cu subiecte privind tehnologia de transmisie a conținutului video.

Potrivit unui anunț difuzat de Teleste, webinarul din seria #TelesteLive va prezenta în profunzime transformarea tehnologiei, în curs de desfășurare, și ce anume păstrează 2020 în lanțul destinat furnizării de conținut video.

În timpul sesiunii de o oră, vorbitorii vor răspunde unor întrebări precum: Cum să asigurăm servicii fără probleme astăzi, precum și în rețelele viitoare cu accesul distribuit? La ce se așteaptă consumatorii și cum să ținem pasul cu cererea în schimbare ?

Webinarul va fi găzduit de Stuart Thomson de la Digital TV Europe, căruia i s-au alăturat experții în transmisii video de Teleste Julius TIkkanen și Attila Pester. Tim Westcott , Senior Research Manager pentru canale, programe și publicitate al agenției de cercetare de piață Omdia va oferi o perspectivă recentă asupra industriei și așteptărilor consumatorilor.

Înregistrarea la webinarul care se desfășoară în limba engleză se poate face prin pagina de web a publicației Digital TV Europe, din pagina https://www.teleste.com/events/2020/telestelive-webinar-video-delivery-2020s sau, accesând linkul următor: https://event.on24.com/eventRegistration/EventLobbyServlet?target=reg20.jsp&partnerref=Teleste&eventid=2503707&sessionid=1&key=016B48C64D15D2910B664C96A96F35A1®Tag=&sourcepage=register .
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.