×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 31.08.2020 18:08:17

HBO GO-SF-PREMIERA / „RAISED BY WOLVES” de Ridley Scott are premiera pe HBO GO



Serialul SF produs pentru HBO „Raised by wolves”, de Ridley Scott, cu doi androizi care cresc mai mulți copii umani pe o planetă extraterestră are premiera vineri, 4 septembrie, pe HBO GO.

Doi androizi au sarcina de a crește copii umani pe o planetă misterioasă. Colonia de oameni devine din ce în ce mai înfloritoare, dar ajunge în pericol să fie distrusă de diferențe religioase, iar androizii descoperă ce consecințe pot avea încercările de a controla credința oamenilor.

Mama, un android cu un trecut secret programat să aibă grijă de copii umani, este interpretată de Amanda Collin („A Conspiracy of Faith”) , iar tatăl, un android foarte devotat atât mamei, cât și copiilor umani, este jucat de Abubakar Salim („Fortitude”).

Celelalte roluri principale sunt interpretate de: Travis Fimmel („Vikings”) care este Marcus, un soldat carismatic care a fugit de pe Pământ, Niamh Algar („Calm with Horses”) este Sue, medic, soția lui Marcus, Winta McGrath („Red Dog: True Blue”) este Campion, un băiat în vârstă de 12 ani, Matias Varela („Narcos”) este Lucius, un soldat loial, cu o inimă mare.

Din distribuție mai fac parte: Felix Jamieson („Game of Thrones”), Ethan Hazzard („The Long Song”, „Damned”), Jordan Loughran („The Infiltrator”, „Emerald City”), Aasiya Shah („Call the Midwife”, „Unforgotten”) și Ivy Wong („Star Wars: Rogue One”, „Maleficent 2”).

Ridley Scott regizează și este producător executiv al serialului, iar Aaron Guzikowski („Prisoners”) a creat serialul cu 10 episoade și este scenarist și showrunner.

Serialul este produs de Scott Free Productions care îi aparține lui Ridley Scott, iar Scott, Guzikowski, David W. Zucker („The Man in the High Castle”), Jordan Sheehan („The Terror”), Adam Kolbrenner („Prisoners”) și Mark Huffam („The Martian”) sunt producători executivi.

Primele trei episoade vor fi disponibile pe HBO GO din 4 septembrie, episoadele 4 și 5 din 11 septembrie, episoadele 6 și 7 din 18 septembrie, iar ultimele trei episoade vor putea fi urmărite din 25 septembrie.

Trailerul este disponibil online la adresa https://youtu.be/-nGyrB7l3FQ.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL