Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONLINE / VOD / OTT 09.09.2020 13:28:56
SATIS TV-ONLINE-ANUNȚ / Târgul francofon de audiovizual SATIS se transformă în noiembrie 2020 în televiziunea online SATIS TV
București (MEDIA EXPRES) / 9 sep 2020 / SATIS, principalul eveniment francez pentru tehnologiile destinate audiovizualului, devine SATIS TV la ediția din 2020 care se va desfășura în luna noiembrie, oferind astfel primul canal multimedia de evenimente în limba franceză dedicat sectorului audiovizualului.

"În aceste vremuri fără precedent industria audiovizualului, filmului și divertismentului se află sub o presiune semnificativă, fiind constrânse să se reinventeze. Ne-am gândit mult la avantajele și dezavantajele organizării unui SATIS ca expoziție fizică sau a unui SATIS online. Anxietatea este crescută printre expozanți, așa că este posibil ca SATIS 2020 să nu fie vizitat de mulți participanți, de aceea am început să căutăm o alternativă”, a declarat Stephan Faudeux, directorul târgului. „După cum a spus regizorul de film Claude Lelouch când a fost distins cu un premiu onorific SATIS anul trecut, „Constrângerile fac apel la imaginație!”.

„De la înființare, în urmă cu 39 de ani, evenimentul s-a bazat pe întâlnirei, schimbul de informații, prezentări și demonstrații, ingrediente pe care le găsim în fiecare zi pe canalele TV tradiționale, astfel încât ideea a apărut: de ce să nu luăm în considerare o televiziune tematică în care programul reflectă varietatea problemelor noastre, profitând în același timp de tehnologiile pe care expozanții le oferă?", a explicat directorul SATIS.

“Ideea a fost întâmpinată pozitiv, mai ales că odată cu convergența video și IT, comunitatea are produse și servicii excelente de prezentat. Inclusiv pentru a demonstra posibilitatea unor noi utilizări. Așa s-a născut proiectul SATIS TV”.

Potrivit organizatorilor, SATIS TV va oferi în timp real o grilă de programe în mai multe formate, puse sub semnul schimburilor de informație și al diversității de conținut. Instrumentele de rețea disponibile prin intermediul site-ului web și al aplicației mobile IOS și Android vor promova întâlnirile dintre participanți (matchmaking, chat live și întâlniri de tip videoconferință).

Pe parcursul celor patru zile de difuzare, SATIS TV va dezvolta o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra tendințelor din industria audiovizuală, distribuției, cinematografiei, comunicării și integrării cu programe live, reportaje la fața locului, interviuri în jurul unor subiecte tehnice și creative (cinema, documentare, animație) și ateliere (prezentări de produse).

Coloana vertebrală SATIS TV are la bază seria de conferințe care a reprezentat elementul inițial de agregare al târgului SATIS.

Programul TV va avea avantajul de a fi disponibil la cerere pe tot parcursul anului, deoarece conținutul va fi apoi disponibil în Video On Demand, ce au ca public țintă comunitatea internațională francofonă.

Grila de programe dezvoltată pe parcursul celor 4 zile include majoritatea discuțiilor planificate în Agora, dar și alte formate: aproximativ treizeci de conferințe, mese rotunde, cursuri magistrale etc., dezbateri, Happy Hour (un regizor, producător, tehnician, cercetător vine să vorbească despre un proiect, un program, un film, o noutate din unghiul „Cum servește inovația creației?), Laboratorul, În culise, Premiile SATIS, Festivalul de film 360 (dedicat formatelor VR/360, augmented reality etc.) și Formate scurte.

Rețeaua de profesioniști înregistrați la SATIS TV pot face rezervări și organiza întâlniri prin videoconferință de pe smartphone sau desktop cu ceilalți participanți iar aplicația mobilă SATIS va furniza informații generale, agenda evenimentelor, reluarea conferințelor, conținut media (fotografii, videoclipuri, pdf, etc.) și va permite interacțiunea participanților în timpul evenimentelor live.

Unele programe live vor fi difuzate pe rețelele de socializare, dar vizionarea tuturor programelor SATIS TV necesită înregistrarea participanților.

Acreditările vizitatorilor sunt deschise și intrarea este gratuită pe site-ul https://www.satis-expo.com

SATIS este deținut de o companie înființată în anul 2014 și denumită Génération Numérique, o agenție de tip „360” care oferă servicii de informații profesioniștilor din industria cinematografică, de televiziune și a noilor media. Compania publică două reviste business to business: „Mediakwest” și „Sonovision”. Pentru a consolida ecosistemul informațional, Génération Numérique a achiziționat SATIS și a fuzionat târgul cu Screen4ALL, Forumul pentru tehnologii inovatoare pentru film, televiziune și noile media.

SATIS este organizat cu sprijinul cartierului Seine-Saint-Denis, din zona Plaine Commune din Franța, Centrul Național al Cinematografiei din Franța și Pole Media Grand Paris.


Urmăriți SATIS și Screen4ALL pe rețelele sociale:
Facebook: Satisexpo / Screen4All / 360 Film Festival
Twitter: @satisexpo / @ Screen4allforum
LinkedIn: Grupuri Satis Expo și Screen4all
#SATIS # SCREEN4ALL # 360FILMFESTIVAL
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.