×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 09.09.2020 13:28:56

SATIS TV-ONLINE-ANUNȚ / Târgul francofon de audiovizual SATIS se transformă în noiembrie 2020 în televiziunea online SATIS TV



București (MEDIA EXPRES) / 9 sep 2020 / SATIS, principalul eveniment francez pentru tehnologiile destinate audiovizualului, devine SATIS TV la ediția din 2020 care se va desfășura în luna noiembrie, oferind astfel primul canal multimedia de evenimente în limba franceză dedicat sectorului audiovizualului.

"În aceste vremuri fără precedent industria audiovizualului, filmului și divertismentului se află sub o presiune semnificativă, fiind constrânse să se reinventeze. Ne-am gândit mult la avantajele și dezavantajele organizării unui SATIS ca expoziție fizică sau a unui SATIS online. Anxietatea este crescută printre expozanți, așa că este posibil ca SATIS 2020 să nu fie vizitat de mulți participanți, de aceea am început să căutăm o alternativă”, a declarat Stephan Faudeux, directorul târgului. „După cum a spus regizorul de film Claude Lelouch când a fost distins cu un premiu onorific SATIS anul trecut, „Constrângerile fac apel la imaginație!”.

„De la înființare, în urmă cu 39 de ani, evenimentul s-a bazat pe întâlnirei, schimbul de informații, prezentări și demonstrații, ingrediente pe care le găsim în fiecare zi pe canalele TV tradiționale, astfel încât ideea a apărut: de ce să nu luăm în considerare o televiziune tematică în care programul reflectă varietatea problemelor noastre, profitând în același timp de tehnologiile pe care expozanții le oferă?", a explicat directorul SATIS.

“Ideea a fost întâmpinată pozitiv, mai ales că odată cu convergența video și IT, comunitatea are produse și servicii excelente de prezentat. Inclusiv pentru a demonstra posibilitatea unor noi utilizări. Așa s-a născut proiectul SATIS TV”.

Potrivit organizatorilor, SATIS TV va oferi în timp real o grilă de programe în mai multe formate, puse sub semnul schimburilor de informație și al diversității de conținut. Instrumentele de rețea disponibile prin intermediul site-ului web și al aplicației mobile IOS și Android vor promova întâlnirile dintre participanți (matchmaking, chat live și întâlniri de tip videoconferință).

Pe parcursul celor patru zile de difuzare, SATIS TV va dezvolta o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra tendințelor din industria audiovizuală, distribuției, cinematografiei, comunicării și integrării cu programe live, reportaje la fața locului, interviuri în jurul unor subiecte tehnice și creative (cinema, documentare, animație) și ateliere (prezentări de produse).

Coloana vertebrală SATIS TV are la bază seria de conferințe care a reprezentat elementul inițial de agregare al târgului SATIS.

Programul TV va avea avantajul de a fi disponibil la cerere pe tot parcursul anului, deoarece conținutul va fi apoi disponibil în Video On Demand, ce au ca public țintă comunitatea internațională francofonă.

Grila de programe dezvoltată pe parcursul celor 4 zile include majoritatea discuțiilor planificate în Agora, dar și alte formate: aproximativ treizeci de conferințe, mese rotunde, cursuri magistrale etc., dezbateri, Happy Hour (un regizor, producător, tehnician, cercetător vine să vorbească despre un proiect, un program, un film, o noutate din unghiul „Cum servește inovația creației?), Laboratorul, În culise, Premiile SATIS, Festivalul de film 360 (dedicat formatelor VR/360, augmented reality etc.) și Formate scurte.

Rețeaua de profesioniști înregistrați la SATIS TV pot face rezervări și organiza întâlniri prin videoconferință de pe smartphone sau desktop cu ceilalți participanți iar aplicația mobilă SATIS va furniza informații generale, agenda evenimentelor, reluarea conferințelor, conținut media (fotografii, videoclipuri, pdf, etc.) și va permite interacțiunea participanților în timpul evenimentelor live.

Unele programe live vor fi difuzate pe rețelele de socializare, dar vizionarea tuturor programelor SATIS TV necesită înregistrarea participanților.

Acreditările vizitatorilor sunt deschise și intrarea este gratuită pe site-ul https://www.satis-expo.com

SATIS este deținut de o companie înființată în anul 2014 și denumită Génération Numérique, o agenție de tip „360” care oferă servicii de informații profesioniștilor din industria cinematografică, de televiziune și a noilor media. Compania publică două reviste business to business: „Mediakwest” și „Sonovision”. Pentru a consolida ecosistemul informațional, Génération Numérique a achiziționat SATIS și a fuzionat târgul cu Screen4ALL, Forumul pentru tehnologii inovatoare pentru film, televiziune și noile media.

SATIS este organizat cu sprijinul cartierului Seine-Saint-Denis, din zona Plaine Commune din Franța, Centrul Național al Cinematografiei din Franța și Pole Media Grand Paris.


Urmăriți SATIS și Screen4ALL pe rețelele sociale:
Facebook: Satisexpo / Screen4All / 360 Film Festival
Twitter: @satisexpo / @ Screen4allforum
LinkedIn: Grupuri Satis Expo și Screen4all
#SATIS # SCREEN4ALL # 360FILMFESTIVAL
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL