Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:29.09.2020
Data ultimei ştiri: 28.09.2020 21:42:51
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 14.09.2020 19:04:52
FILMBOX-ORANGE-DISTRIBUȚIE / FilmBox a intrat în distribuția Orange Romania
București (MEDIA EXPRES) / 14 sep 2020 / FilmBox se distribuie în pachetul Orange World începând cu 1 septembrie, potrivit unui comunicat difuzat de SPI International, compania care deține televiziunea.

”Ne bucură să oferim clienților Orange România experiența unei televiziuni care înțelege gusturile și afinitățile telespectatorului și cinefilului. Prezența FilmBox în pachetul de bază al acestui foarte important operator întregește efortul SPI International de a oferi cele mai bune servicii de televiziune de entertainment și cel mai bun conținut la nivel global”, a declarat Tamas Fülöp, Director Regional de Operațiuni la SPI International.

FilmBox oferă o selecție vastă de programe de divertisment, inclusiv blockbustere de la Hollywood, pelicule clasice din cinematografia mondială și seriale populare, având sute de titluri de premieră în fiecare an.

Cele mai importante pelicule din septembrie ce vor fi difuzate de către FilmBox sunt: palpitantul serial “Hard Sun”, cu Jim Sturgess și Agyness Deyn, comedia “Daddy Day Care” cu actorii veterani Eddie Murphy, Jeff Garlin și Anjelica Huston, și un serial polițist german, “Einstein”.

Orange mai transmite în România și alte televiziuni SPI / FilmBox: FilmBox Extra HD, DocuBox HD, FightBox HD și FashionBox HD.

SPI International este o companie globală media originară din Polonia, care operează 42 de televiziuni cu distribuție pe șase continente. Fiind unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD original din lume. FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Compania distribuie televiziunile sale prin intermediul a peste 700 de operatori din întreaga lume, având 65 de milioane de abonați la programele liniare și la cerere, inclusiv transmisiuni în direct a programelor Ultra HD și a televiziunilor pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor companii de streaming sau prin furnizori OTT locali.

Orange este liderul pieței de comunicații din România cu peste 10 milioane de clienți la telefonia mobilă, internet și televiziune (din care distribuția TV în rețelele fixe și prin satelit nu depășește 500.000 de abonați).
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.