Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:29.09.2020
Data ultimei ştiri: 28.09.2020 21:42:51
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 15.09.2020 10:48:33
MINIMAX-PROGRAM NOU / Educație pentru ecologie „Cu fraţii Kratt în sălbăticie” la Minimax
București (MEDIA EXPRES) / 14 sep 2020 / Un nou sezon al serialului animat „Cu fraţii Kratt în sălbăticie”/”Wild Kratts” (2019) a debutat la Minimax din 14 septembrie, obiectivul sezonului al șaselea fiind de a-i învăţa pe copii biologie, zoologie, şi de a le arăta moduri în care gesturi mărunte au un impact major în natură.

Serialul este difuzat de luni până duminică, de la ora 18:00, în weekend fiind programate câte două episoade.

Subiectul fiecărui episod din Wild Kratts face referire la o serie de concepte științifice, în centrul poveștii fiind salvarea unui animal sau a unor specii ameninţate din mâna unor personaje negative (Zach Varmitech, Gaston Gourmand, Donita Donata & Dabio, Paisley Paver & Rex etc) ori de influenţa nefastă a omului asupra animalelor.

Conceptele ştiinţifice cu care vor lua contact micii telespectatori Minimax sunt: diferenţierea speciilor, adaptarea la mediu, vânătoare prin şocuri electrice, nevoile primare pentru trai, colorit şi imitarea mediului, ecologia etc. Copiii vor afla și răspunsuri legate de coarne - pentru ce sunt şi cum funcţionează?, de peştii cartilaginoşi - cei care nu au oase, de coadă şi felul în care animalele o folosesc etc.

Personajele centrale ale serialului animat sunt Martin Kratt (vocea lui însuşi) și Chris Kratt (vocea lui însuşi). Lui Martin îi place să dea nume animalelor pe care le descoperă, dând ocazia publicului să dezvolte o legătură cu animalul. Martin este, dintre cei doi fraţi Kratt, cel glumeţ. El are o inimă copilăroasă, datorită felului său amuzant de a fi. Chris Kratt (vocea lui însuşi) - este cel mai tipicar dintre cei doi. Spre deosebire de Martin, lui Chris îi place să îşi petreacă timpul testând ADN-ul animalelor pentru a le înţelege mai bine şi pentru a le salva de cei răi.

Fraţii Kratt sunt ajutaţi de către Aviva Corcovado, inginer specialist în biotronică, unul care inventează costume automatizate care imită animalele, destinate să imite abilităţile animalelor şi să ajute în lupta cu eroii negativi. Koki este mecanicul şi specialistul în calculatoare care conduce nava „Tortuga”, nava zburătoare în formă de broască ţestoasă, pe care Jimmy Z o pilotează. Acesta manevrează şi aparatul de teleportare care trimite fraţilor Kratt discurile Creature Power şi care o ajută pe Aviva să îşi pună invenţiile la încercare. De-a lungul drumului, spectatorii învaţă o mulțime de lucruri despre animale.

Într-unul din episoade, fraţii merg în căutarea adevăratului Iepuraş de Paşti. Chris crede că este iepurele de zăpadă, în timp ce Martin crede că e vorba de iepurele american cu urechi lungi.

De unde vine culoare roz a păsării flamingo? e întrebarea pe care cei doi frați și-o pun în alt episod. Echipa caută să descifreze misterul rozului de flamingo.

În alt episod, telespectatorii Minimax află - alături de fraţii Kratt - despre ierarhia socială a căprioarelor şi despre rolul vital al coarnelor pentru acestea.

O aventură în jungla amazoniană unde se ascunde o comunitate de fermieri - furnicile termite - este subiectul unui nou episod.

Atunci când o veveriţă ajunge clandestin în savana africană, băieţii îşi activează puterile de ghepard pentru a o prinde, în alt episod.

Frații Kratt descoperă, într-un alt episod, diversele habitate ale coioţilor, pentru a-i suprinde pe aceştia în acţiune.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.