Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:29.09.2020
Data ultimei ştiri: 28.09.2020 21:42:51
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 15.09.2020 10:59:17
BEN 10-FILM-PREMIERĂ / “BEN 10 împotriv Universului: Filmul” are premiera la Cartoon Network sâmbătă, 10 octombrie
București (MEDIA EXPRES) / 15 sep 2020 / “BEN 10 împotriv Universului: Filmul” are premiera la Cartoon Network sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 14.35, a anunțat televiziunea pentru copii deținută de WarnerMedia într-un comunicat cu recomandările din programul lunii octombrie.

Filmul are în centru o întâmplare din trecutul lui Ben, o situație care revine ca să facă și mai multe daune pe Pământ, forțând-ul pe Ben să meargă în spațiul stelar pentru a salva planeta.

Între timp, Gwen și bunicul Max fac echipă pentru a ajuta la protejarea lumii în absența lui Ben. Dar când răufăcătorii din spațiu îl fac pe eroul nostru confuz, Ben trebuie să-și dea seama de o modalitate de a reveni pe Pământ pentru a ajuta la salvarea lui.

De asemenea, “Unikitty” are premiera luni, 12 octombrie, de la ora 14:05, cu difuzare de luni până vineri, de la aceeași oră.

În noul sezon Unikitty este conducătorul unui regat vesel și plin de lucruri strălucitoare, gânduri pozitive și petreceri surpriză. De data aceasta, Unikitty și prietenii ei trebuie să facă față cu brio emoțiilor de tot felul și aventurilor extreme.

Episoade noi din „MAO MAO: EROII INIMII CURATE” încep la Cartoon Network de luni, 19 octombrie, de la ora 13:40, cu difuzare de luni până vineri, de la aceeași oră.

Există un nou șerif în oraș – este curajos, genial și este un motan! Mao Mao este un erou îndrăzneț (sau cel puțin așa spune el). Alături de prietenii și adjuncții săi, Badgerclopes și Adorabat, cei trei salvează lumea de infamii Pirați ai Aerului și de orice alte forte ale răului care amenință pacea din Valea Inimii Curate.

Cartoon Network (www.CartoonNetwork.ro) este una dintre principalele televiziuni pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventură. Cartoon Network aduce umor şi distracţie, promovând valorile prieteniei şi stârnind imaginaţia publicului său ţintă, băieţi şi fete cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani. Principala misiune a CN este să încurajeze copiii să fie ei înşişi, aducând pe micile ecrane seriale renumite şi personaje populare care au câştigat aprecierea fanilor din toată lumea. Printre serialele reprezentative se numără „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Să-nceapă aventura”, „Un show obişnuit”, „Clarence”, „Steven Univers” şi „Unchiul Bunic”, precum şi seriale de aventură ca „Aventurile fraților urși”, „Ben 10”, „Fetițele Powerpuff” şi „Haideţi, tineri titani!”.

Cartoon Network este o marcă globală de divertisment, disponibilă în peste 400 milioane de case din 192 de ţări. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Cartoon Network este o companie WarnerMedia.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.