×


Comunicaţii -- Data și ora publicării: 15.09.2020 12:03:28

SES TECH TALKS 2020 / SES organizează sesiunea de discuții tehnice Tech Talks 2020 online în perioada 17-24 septembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 15 sep 2020 / SES Tech Talks 2020 - seria de seminarii web din 17, 22 și 24 septembrie 2020 pune accentul pe mariajul dintre emisia TV clasică prin satelit și noua dimensiune online amplificată de criza pandemiei globale. Seminarele SES Tech Talks se desfășoară în limba engleză și participanții se pot înscrie online pe pagina dedicată evenimentului la adresa https://www.ses.com/event/tech-talks-2020-webinar-series.

Organizate în mod tradițional în cadrul târgului de comunicații și broadcasting de la IBC în fiecare septembrie, seminariile tehnice găzduite de SES împreună cu experți din industrie sunt ținute anul acesta online, cele trei ediții incluzând fiecare câte o sesiune live de întrebări și răspunsuri.

„Modul în care cloud-ul face televiziunile mai competitive” este prima sesiune, din 17 septembrie 2020, între orele 16:00 - 17:00 CEST (Central European Summer Time, ora 17-18:00 ora României), la care participă Allan McLennan (PADEM Media Group) și Markus Placho (SES).

Sesiunea se va concentra asupra modului în care televiziunile ce emit 24/7, cu ecrane partajate de tip pop-up, sau versiunile localizate ale televiziunilor internaționale și cele ocazionale pentru recuperarea în caz de dezastre de canale pot fi create rapid și ușor, utilizând soluții de difuzare în cloud, oferind toate opțiunile pentru a difuza conținutul oriunde.

Cu o soluție cloud de difuzare care permite agregarea, gestionarea și livrarea de conținut 24/7 de la capăt la capăt a canalelor TV, radiodifuzorii și proprietarii de conținut pot profita de o infrastructură sigură, de ultimă generație, cu flexibilitate și scalabilitate deplină. De asemenea, se reduc timpii de lansare, precum și gestionarea și configurarea canalelor TV sunt încorporate în fluxul de lucru al lanțului de producție media.

Allan McLennan este director executiv și analist principal la PADEM Media Group, iar Markus Placho este VP Products la SES Video.

Al doilea seminar SES Tech Talks 2020 se intitulează „Convergența experiențelor de difuzare și TV online” fiind programat pe 22 septembrie, de la ora 15:00 - 16:00 CEST (ora 16:00-17:00 ora României), avându-i ca vorbitori pe John Adam (Samsung Research UK) și Alexander Sacher (SES).

Această sesiune va examina modul în care platformele hibride DTH / OTT pot ajuta jucătorii existenți și noi să ajungă la noi segmente de public, să ofere acces la conținut cu definiție mai înaltă, să ofere noi caracteristici precum măsurarea audienței, oferind în același timp alte căi pentru a genera noi oportunități de venituri.

Obiceiurile de vizionare s-au schimbat de ceva timp. Publicul se schimbă în timpul zilei de la televizor la mobil, astfel încât spectatorii doresc să aibă o alegere completă a conținutului pe care îl urmăresc, calitatea imaginii ceasului în SD, HD sau Ultra HD, unde și când îl urmăresc și pe ce dispozitiv.

Abilitatea de a extinde acoperirea și oferta de conținut, păstrând în același timp publicul pe platforma / canalul DTH printr-o singură interfață de utilizator care să deservească atât difuzarea lineară, cât și online, este o propunere atrăgătoare. Aducând vizionarea la alegerea programelor, funcționalitatea, experiențele interactive și măsurarea audienței specifice OTT către audiențele DTH prin satelit, operatorii de platforme de conținut pot oferi spectatorilor acces suplimentar la conținutul în format SD, HD și Ultra HD, biblioteci complete VOD, conținut optimizat, interacțiunea cu spectatorii, o mai bună programare și reclame interactive cu instrumente ce beneficiază de măsurarea audienței – toate neexploatate anterior.

John (Ioan) Adam este director dezvoltare afaceri la Samsung Research UK, iar Alexander Sacher este
VP Consumer Electronics Solutions la SES Video.

Cea de-a treia sesiune „Cum completează distribuția IP distribuția prin satelit pentru sport și evenimente” este organizată la 24 septembrie 2020, de la ora 15:00 - 16:00 CEST (ora 16:00-17:00 ora României), cu Susanna Mandel-Mantello (SES) și Eric Bolten (Zixi).

Această sesiune va analiza modul în care distribuția IP este soluția ideală pentru organizațiile sportive, deținătorii drepturilor și radiodifuzorii care caută opțiuni suplimentare de distribuție prin satelit, rețele de fibră, redundanță sau soluții de transport proprii cu instrumente comune pentru echipele globale de monitorizare și control al distribuției în sport și a evenimentelor în direct, accesibile oriunde în lume.

Susanna Mandel-Mantello este vicepreședinte și șefa de vânzări, sport și evenimente SES Video, iar Eric Bolten este VP Business Development la Zixi.
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL