Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:29.09.2020
Data ultimei ştiri: 28.09.2020 21:42:51
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 16.09.2020 14:20:30
SCOBY-DOO-PREMIERĂ / Un sezon nou “SCOOBY-DOO ȘI CINE CREZI TU?” la Boomerang din octombrie
București (MEDIA EXPRES) / 16 sep 2020 / Un nou sezon al seriei “SCOOBY-DOO ȘI CINE CREZI TU?” are premiera la Boomerang de luni, 26 octombrie, de la 16:00, cu difuzare zilnică de la aceeași oră, potrivit unui comunicat al televiziunii privind recomandările din program.

Trupa se întoarce și este curajoasă, iubitoare de aventuri, dornică să își pună logica la încercare și flămândă mai mult ca niciodată! Cu toate acestea, de această dată li se alătură și specialiști în mistere, căci o serie de invitați speciali ajută gașca să descopere cine este în spatele misterioaselor încurcături.

Un program special „MISTERE ȘI AVENTURI CU SCOOBY” are premiera sâmbătă, 10 octombrie, de la 14:00, cu difuzare zilnică de la aceeași oră.

Când Scooby-Doo și gașca sunt prin preajmă, o mulțime de mistere așteaptă să fie dezlegate, mai ales acum, când Halloweenul este aproape. Vârcolagii, vrăjitoarele și fantomele îi împiedică pe tineri să se bucure de liniște, dar, chiar dacă este cu gândul la gustări, Scooby-Doo reușește de fiecare dată să îi demaște pe răufăcători.

De asemenea, programul special „LOCUL DE JOACĂ BOOMERANG” continuă cu difuzare zilnică, de la ora 18:00 și de la ora 10:00 dimineața.

Programul închipuie un loc de joacă acasă, la Boomerang, cu distracție neîntreruptă, amuzament și multe hohote de râs cu o mulțime de personaje îndrăgite: marele Mike, Baby Looney Tunes și Apărătorii Regatelor.

Boomerang (www.Boomerang-tv.ro), alături de Cartoon Network, este una dintre cele două televiziuni reprezentative ale Turner Broadcasting System. Boomerang se adresează copiilor între 4 şi 7 ani şi familiilor acestora. Televiziunea a câştigat încrederea telespectatorilor săi printr-un divertisment distractiv şi cu mult umor, celebrând personaje clasice şi renumite, cum ar fi: „Scooby-Doo”, „Tom și Jerry” şi „Garfield”. Boomerang îi face pe părinți nostalgici, amintindu-le de vremurile de demult, iar pe copii îi încântă cu seriale amuzante precum „Looney Tunes”, „Inspector Gadget”, „Mr Bean”, „Grizzy şi Lemmingii”, „Dorothy şi vrăjitorul din Oz”, „Miss Moon” şi primul serial original Boomerang – „The HAPPOS Family”.

Potrivit măsurătorii oficiale de audiență TV din luna august 2020, Boomerang s-a situat pe locul al treilea la nivel național între televiziunile pentru copii și tineri, după Nickelodeon și Cartoon Network, dar înaintea Disney, Disney Jr., Minimax, Nicktoons și Nick Jr.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.