Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:29.09.2020
Data ultimei ştiri: 28.09.2020 21:42:51
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONLINE / VOD / OTT 16.09.2020 14:51:03
IBC SHOWCASE-CONTINUARE / IBC SHOWCASE va continua ca eveniment online până la finalul anului 2020
București (MEDIA EXPRES) / 16 sep 2020 / În absența târgului fizic de anul acesta de la Amsterdam și după organizarea unui târg virtual IBC Showcase, în perioada 8-11 septembrie, IBC s-a transformat acum practic într-un canal online de conținut la cerere, păstrând denumirea IBC Showcase, care va funcționa câte o săptămână în fiecare lună, până la finalul anului 2020.

Potrivit unui anunț al organizatorilor IBC, evenimentul virtual IBC, IBC SHOWCASE, a avut loc săptămâna trecută, în perioada 8-11 septembrie, “mii de oameni conectându-se din toată lumea pentru a participa la IBC, online și la cerere”.

Având ca scop deservirea comunității media și de divertisment prin stimularea inovației și colaborării la nivel de industrie, IBC SHOWCASE va continua “datorită cererii populare” ca eveniment o dată pe săptămână, pe tot parcursul anului 2020.

Comcast, Fastly și Vast Data sunt deja companiile care au confirmat că vor susține sesiuni virtuale de expoziție în săptămânile următoare.

Prezentările și evenimentele virtuale susținute de companii în cadrul IBC Showcase din 8-11 septembrie rămân disponibile la cerere participanților care se înscriu și în perioada următoare.

Alți participanți tradiționali la evenimentul de la Amsterdam, cum este cea mai mare companie de sateliți la nivel mondial, SES, au organizat propriile evenimente online - SES TECH TALKS 2020 - pentru a suplini lipsa întîlnirilor fizice directe de la Amsterdam.

Listele publicate pe site-ul IBC pentru evenimentul online din acest an menționează aproximativ 900 de companii înscrise în expoziția virtuală, care doresc să vândă echipamente și / sau servicii pentru industriile de broadcasting radio și tv, cinematografie și furnizorii de conținut online.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.