×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 16.09.2020 14:51:03

IBC SHOWCASE-CONTINUARE / IBC SHOWCASE va continua ca eveniment online până la finalul anului 2020



București (MEDIA EXPRES) / 16 sep 2020 / În absența târgului fizic de anul acesta de la Amsterdam și după organizarea unui târg virtual IBC Showcase, în perioada 8-11 septembrie, IBC s-a transformat acum practic într-un canal online de conținut la cerere, păstrând denumirea IBC Showcase, care va funcționa câte o săptămână în fiecare lună, până la finalul anului 2020.

Potrivit unui anunț al organizatorilor IBC, evenimentul virtual IBC, IBC SHOWCASE, a avut loc săptămâna trecută, în perioada 8-11 septembrie, “mii de oameni conectându-se din toată lumea pentru a participa la IBC, online și la cerere”.

Având ca scop deservirea comunității media și de divertisment prin stimularea inovației și colaborării la nivel de industrie, IBC SHOWCASE va continua “datorită cererii populare” ca eveniment o dată pe săptămână, pe tot parcursul anului 2020.

Comcast, Fastly și Vast Data sunt deja companiile care au confirmat că vor susține sesiuni virtuale de expoziție în săptămânile următoare.

Prezentările și evenimentele virtuale susținute de companii în cadrul IBC Showcase din 8-11 septembrie rămân disponibile la cerere participanților care se înscriu și în perioada următoare.

Alți participanți tradiționali la evenimentul de la Amsterdam, cum este cea mai mare companie de sateliți la nivel mondial, SES, au organizat propriile evenimente online - SES TECH TALKS 2020 - pentru a suplini lipsa întîlnirilor fizice directe de la Amsterdam.

Listele publicate pe site-ul IBC pentru evenimentul online din acest an menționează aproximativ 900 de companii înscrise în expoziția virtuală, care doresc să vândă echipamente și / sau servicii pentru industriile de broadcasting radio și tv, cinematografie și furnizorii de conținut online.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL