×

Programe TV -- Data și ora publicării: 17.09.2020 14:10:00

TVR1-EMISIUNE-PREMIERĂ / TVR1 difuzeză o emisiune-curs despre relaționare "Eu pot!



București (MEDIA EXPRES) / 17 sep 2020 / TVR 1 difuzează „Eu pot!”, un curs condensat de relaţionare, moderat și produs de Anca Mazilu, în fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la ora 9.00, prima ediţie a emisiunii punând faţă în faţă trei taţi de fete.

Potrivit unui comunicat TVR care anunță premiera emisiunii, izolarea şi armonia în cuplu NU au mers mână în mână. În România, numărul divorţurilor a crescut, după pandemie, cu 50%, potrivit relatărilor din presă. Ţara noastră se aliniază astfel la trendul mondial (doar în New York rata fiind considerabil mai mare, adică de aproape 75%, faţă de aceeasi perioada a anului trecut).

Ce înseamnă aceasta? Că „stai acasă doar cu mine” s-a tradus prin „aceasta este adevărata mea faţă”.

În acest context, Televiziunea Română vine în sprijinul oamenilor care îşi doresc un mod de viaţă conştient, să ia cele mai bune decizii. „Eu pot!” este o emisiune care oferă telespectatorilor adevărate lecţii de relaţionare, în care specialişti în relaţii – psihologi, psihoterapeuţi, life coaches, specialişti în terapii alternative – îşi dau concursul la rezolvarea unor cazuri concrete, a unor situaţii dificile în care ne putem regăsi fiecare dintre noi.

Gazda şi producătorul emisiunii este Anca Mazilu, coordonator şi producător de emisiuni tv, cu o experienţă de 19 ani în televiziune. Alături de invitaţii ei – atât în studio, cât şi prin aplicaţii online de videoconferinţe, Anca ne aşteaptă în fiecare sâmbătă dimineaţă, de la ora 9.00, la TVR 1.

„Emisiunea aceasta este o poartă către o viaţă mai senină. Este un curs condensat despre linişte şi fericire. Pentru că fericirea este noua formă de succes! La şcoală învăţăm noţiuni din toate domeniile, pentru că ştim că avem nevoie de cultură generală, la facultate aprofundăm studiile dintr-o anumită specialitate. Nimeni însă nu ne predă materia fundamentala în viaţă: relaţiile - interacţiunile cu prietenii, copiii, colegii de serviciu, cu vecinii, cu partenerii de trafic sau de business, cu rudele sau chiar cu... animalul de companie”, a spus Anca Mazilu.

Exemplu de solidaritate masculină: doi taţi de fete, specialişti în relaţii, sar în ajutorul unui alt tată de fete, pentru a-l ajuta să-şi repare relaţia cu fiica adolescentă.

În prima ediţie, sunt puşi faţă în faţă trei taţi de fete. Mai exact, un tată care găseşte tot mai dificilă comunicarea cu fiica sa adolescentă, din momentul în care familia lor s-a mărit cu încă o fetiţă, beneficiază de o şedinţă de terapie cu alţi doi taţi de fete: psihologul Eduard Puiu, respectiv Andrei Vulpescu, autor şi vlogger pe teme de relaţii. Cei doi specialişti pun întrebări şi oferă soluţii cu rezultate pe termen lung, ce pot fi folosite imediat, atât de părintele în cauză, cât şi de alţi părinţi aflaţi în situaţii asemănătoare.

Suntem produsul dezvoltarii economice, al mişcării feministe, al serialelor care au ca protagoniste femei independente, puternice şi singure sau nefericite. Zeci de ani, ideea succesului, a puterii a echivalat cu sacrificarea vietii personale. Soţul, soţia, copilul, părinţii, prietenii trebuie să înţeleagă acest cod: „nu pot, amânam, am treabă!”. Din 19 septembrie, la TVR 1, Anca Mazilu şi invitaţii săi ne ajută să înţelegem că nu trebuie să sacrificăm familia pentru muncă şi nici invers.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL