Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONLINE / VOD / OTT 17.09.2020 14:54:42
MEGA MALL-EUROSPORT-EMISIUNE ONLINE / O emisiune sponsorizată „Efectul Mega. Sport.” apare live online simultan pe paginile de Facebook Mega Mall și Eurosport
București (MEDIA EXPRES) / 17 sep 2020 / Mega Mall lansează proiectul „Efectul Mega.Sport.” în parteneriat cu The Sports Architects și Eurosport, o emisiune centrată pe avantajele sportului asupra psihicului uman, care va putea fi urmărită live, pe paginile de Facebook ale Mega Mall și Eurosport, în fiecare joi, de la orele 19.00, în perioada 17 septembrie - 22 Octombrie, potrivit unui comunicat difuzat de GMP PR.

Moderator va fi Ion Alexandru, redactor-șef Eurosport. În cadrul emisiunii, publicul este invitat să descopere și să învețe din poveștile de viață ale unor sportivi de performanță, cărora sportul le-a schimbat mentalitatea și i-a ajutat să progreseze, depășindu-și limitele. Invitații vor oferi sfaturi utile despre reziliență, motivație, despre puterea de a merge mai departe și de a face față stresului, beneficii aduse de practicarea sportului în mod constant. În această perioadă plină de provocări, sportul și mișcarea au efecte pozitive asupra gestionării emoțiilor, iar recomandările invitaților se adresează tuturor celor interesați.

Invitata primei ediții, din 17 septembrie, este alergătoarea Denisa Dragomir, care va vorbi despre subiectul echilibrului emoțional și avantajele de care se bucură persoanele cu un stil de viață activ.

Cu o experiență de peste un deceniu în alergare montană de lungă distanță și în competiții de skyrunning, alergare montană la peste 2.000 metri, Denisa și-a descoperit pasiunea la vârsta de 11 ani. Atunci a început să alerge în concursuri școlare, iar sportul a devenit o constantă în viața ei. A reușit să obțină 5 medalii la Campionatele Mondiale de alergare montană de lungă distanță, o medalie la individual și patru medalii cu echipa României. În 2019, Denisa a obținut titlul de Campioană Europeană de Skyrunning.

Cea de-a doua ediție a emisiunii va fi difuzată pe 24 septembrie, și îl avea invitat special pe fotbalistul Vasile Maftei. Sportivul va povesti despre presiunea de a performa la cel mai înalt nivel și efectele negative ale stresului.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București și primul centru comercial din România care a primit Certificatul de Conformitate COVID-19, din partea experților companiei suedeze SAFE Shopping Centers – autoritate pe piața de retail internațională care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea.

Mega Mall a fost inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total peste 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.