×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 17.09.2020 14:54:42

MEGA MALL-EUROSPORT-EMISIUNE ONLINE / O emisiune sponsorizată „Efectul Mega. Sport.” apare live online simultan pe paginile de Facebook Mega Mall și Eurosport



București (MEDIA EXPRES) / 17 sep 2020 / Mega Mall lansează proiectul „Efectul Mega.Sport.” în parteneriat cu The Sports Architects și Eurosport, o emisiune centrată pe avantajele sportului asupra psihicului uman, care va putea fi urmărită live, pe paginile de Facebook ale Mega Mall și Eurosport, în fiecare joi, de la orele 19.00, în perioada 17 septembrie - 22 Octombrie, potrivit unui comunicat difuzat de GMP PR.

Moderator va fi Ion Alexandru, redactor-șef Eurosport. În cadrul emisiunii, publicul este invitat să descopere și să învețe din poveștile de viață ale unor sportivi de performanță, cărora sportul le-a schimbat mentalitatea și i-a ajutat să progreseze, depășindu-și limitele. Invitații vor oferi sfaturi utile despre reziliență, motivație, despre puterea de a merge mai departe și de a face față stresului, beneficii aduse de practicarea sportului în mod constant. În această perioadă plină de provocări, sportul și mișcarea au efecte pozitive asupra gestionării emoțiilor, iar recomandările invitaților se adresează tuturor celor interesați.

Invitata primei ediții, din 17 septembrie, este alergătoarea Denisa Dragomir, care va vorbi despre subiectul echilibrului emoțional și avantajele de care se bucură persoanele cu un stil de viață activ.

Cu o experiență de peste un deceniu în alergare montană de lungă distanță și în competiții de skyrunning, alergare montană la peste 2.000 metri, Denisa și-a descoperit pasiunea la vârsta de 11 ani. Atunci a început să alerge în concursuri școlare, iar sportul a devenit o constantă în viața ei. A reușit să obțină 5 medalii la Campionatele Mondiale de alergare montană de lungă distanță, o medalie la individual și patru medalii cu echipa României. În 2019, Denisa a obținut titlul de Campioană Europeană de Skyrunning.

Cea de-a doua ediție a emisiunii va fi difuzată pe 24 septembrie, și îl avea invitat special pe fotbalistul Vasile Maftei. Sportivul va povesti despre presiunea de a performa la cel mai înalt nivel și efectele negative ale stresului.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București și primul centru comercial din România care a primit Certificatul de Conformitate COVID-19, din partea experților companiei suedeze SAFE Shopping Centers – autoritate pe piața de retail internațională care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea.

Mega Mall a fost inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total peste 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL