Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 18.09.2020 12:37:46
PASSARELLI JR-EMISIUNE / Michael Passarelli gătește bucate românești cu o notă personală în „Ciao, România!” la TV Paprika
București (MEDIA EXPRES) / 18 sep 2020 / Tânărul chef Michael Passarelli preia ștafeta de la Antonio Passarelli, unul dintre cei mai renumiți chefi străini din România, în „Ciao, România!” – o nouă producție locală la TV Paprika, care debutează luni, 21 septembrie, de la ora 20.45.

În primul show propriu, Michael Passarelli își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești.

De-a lungul celor 16 episoade a câte 30 de minute fiecare, vom vedea cum face un italian ciolanul cu fasole, ciorba cu cârnați bogată în legume, laptele de pasăre - desertul preferat al tânărului chef - papanașii, uscățelele, dar și multe altele precum tartarul din păstrăv afumat cu avocado.

Întrebat cum a reușit să împace în emisiune ideea de „fine dining” cu cea de mâncare tradițională, Michael Passarelli spune că „Exact acesta a fost și challenge-ul meu! Am căutat să introduc particularitățile bucătăriei `fine dining` în toate preparatele. La rețele tradiționale, pe care am încercat să le păstrez ca atare, am introdus tehnici de preparare diferite de cele tradiționale dar și `plating` ce nu se obișnuiește să se facă la acest tip de bucătărie”.

După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie”, dar și după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, Michael Passarelli va prezenta - așadar - cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești. „Bucătăria românească în percepția mea este o bucătărie conservatoare în care simți cu adevărat tradiția ce nu s-a pierdut și nici nu pare să se piardă cu una cu două”, spune chef-ul.

Antonio Passarelli, care i-a prezentat fiului bucătăria românească în urmă cu 10 ani - când Michael a locuit în Timișoara - va avea mai multe intervenții în emisiune. El va aduce - via Skype - invitați colegi de breaslă, dar și persoane care activează în sectorul HORECA, plus locații spectaculoase în bucătăria TV Paprika.

„De la tata am învățat să iubesc bucătăria. Pasiunea pe care o are pentru gătit este una copleșitoare, iar eu am învățat-o încă din primii ani de activitate. De asemenea, el este foarte ordonat în activitate și asta m-a ajutat, eu fiind un tip destul de grăbit de felul meu”, mărturisește Michael Passarelli.

Întrebat care sunt cele mai interesante trei lucruri pe care le-a învățat în școlile cu profil gastronomic și restaurantele din Belgia, Italia, Olanda și Elveția în care a lucrat, Michael Passarelli spune că „ în topul listei se află tehnicile de preparare ale bucătăriei moleculare, gătirea la temperatura joasă și alte tehnici pe care le folosesc în cofetărie, ce m-au ajutat să fiu un bucătar complet”.

Filmările pentru emisiunea „Ciao, România !” au avut loc în studioul TV Paprika din Budapesta.

Antonio Passarelli este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din țară, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate. Jovialul chef italian are o experiență de peste 40 de ani în bucătăriile profesioniste din Europa.

După ani de călătorii, studii și experiență în școlile de profil și bucătăriile din Europa, tânărul Passarelli îi calcă pe urme și ne prezintă în noul show gastronomic „Ciao, România!” perspectiva lui asupra gătitului de mâncăruri tradiționale românești.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International Central and Northern Europe, care mai operează în România televiziunile AMC, FilmCafe, Minimax și JimJam. Potrivit măsurării oficiale a audienței TV în august 2020 TV Paprika s-a situat pe locul 44 în clasamentul la nivel național imediat după televiziunea de documentare National Geographic, cu o medie lunară de 9.000 de telespectatori pe minut.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.