Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 21.09.2020 13:48:54
PRO TV-EMISIUNE / „iLikeIT” revine pe ecrane în fiecare dimineață de luni până vineri în cadrul Știrilor PRO TV
București (MEDIA EXPRES) / 21 sep 2020 / Pro TV a anunțat că emisiunea despre internet și tehnologie „iLikeIT” revine pe ecrane din 21 septembrie, cu Iulia Ionescu prezentatoare, în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV.

După debutul noului sezon de la începutul acestui an, cu grafică la zi, un nou host și cu o minte ageră, „iLikeIT” revine pe ecrane în contextul în care au crescut soluțiile de conectare de la distanță cu ajutorul internetului și când apare tot mai mult nevoia de digitalizare a unor sisteme sociale esențiale.

"Nu este un secret pentru nimeni faptul că tehnologia ne-a ajutat extraordinar de mult în ultimele luni. Am găsit în noi resurse pe care nici nu știam că le avem și am reușit să ne continuăm activitățile de zi cu zi. Mă refer la antreprenori, profesori, elevi, părinți, medici sau chiar la noi, la jurnaliști, iar în următoarea perioadă vom încerca să vă prezentăm cât mai mulți oameni de genul acesta, dar și soluții digitale, care să vă ajute în tot ceea ce faceți", a declarat Iulia Ionescu, potrivit comunicatului Pro TV care anunță reluarea emisiunii.

În fiecare dimineață, la “iLikeIT”, apar subiecte despre Social Media, tehnologia 5G, fake news, războaiele digitale și educația digitală. De asemenea, vor apărea în emisiune personaje și povești, de exemplu cum este tratată lecția pandemiei de către “elevii” din tehnologie chemați la tablă.

George Buhnici a prezentat „IlikeIT” timp de 8 ani de la apariția emisiunii și până în octombrie 2019, când a plecat de la Pro TV. Iulia Ionescu a preluat prezentarea emisiunii din februarie 2020.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.