×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 22.09.2020 12:10:13

HISTORY-TITI AUR-CAMPANIE ONLINE / HISTORY și Academia Titi Aur derulează o campanie de promovare a condusului defensiv „Șoferi, e timpul ca și noi să ne întoarcem la școală!”



București (MEDIA EXPRES) / 22 sep 2020 / Televiziunea HISTORY și Academia Titi Aur lansează o campanie de promovare a condusului defensiv în trafic, săptămânal, pe rețelele de socializare HISTORY România, urmând a fi publicate videoclipuri scurte cu recomandări de condus defensiv, prezentate de însuși campionul național de raliu Titi Aur.

Campania se derulează pe parcursul difuzării în premieră la TV în România a ultimelor trei sezoane din emisiunea Top Gear, găzduită de Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, cu participarea pilotului ‘The Stig’.

În același timp tot pe Facebook HISTORY România se derulează un concurs pentru fanii emisiunii Top Gear, care rulează la TV în fiecare joi, de la ora 21:00, cu premii constând în zece cursuri de conducere defensivă oferite de Academia Titi Aur.

Deși starea de urgență instituită anul acesta datorită pandemiei COVID-19 a contribuit simțitor la reducerea traficului și implicit a accidentelor de trafic, statisticile sunt în continuare îngrijorătoare. Datele Institutului Național de Statistică arată că pe străzile din România, zilnic mor cinci persoane (ajungând la un total de 1.800 de persoane decedate în fiecare an), 25 de persoane suferă răni grave (8.000 de persoane rănite grav/an) și în jur de 80-90 persoane suferă răni ușoare, ceea ce rezultă în peste 30.000 de persoane rănite pe an. Mai mult, statisticile Comisiei Europene arată că România e în continuare țara din UE cu cei mai mulți morți în accidente rutiere: 96 la 1 milion de locuitori.

„Suntem tentați să spunem că nu avem drumuri, nu avem oficiali, nu avem poliție. Niciodată nu spunem că noi, cei de la volan, suntem vinovați. Cel mai important sistem activ din mașină care contribuie la siguranța circulației și la siguranța noastră este cel de la volan, legătura dintre volan și pedale, adică eu, șoferul. Dacă eu voi fi conștient, dacă voi face astfel încât să nu fiu pus într-o situație limită și voi ști să o evit, aceste statistici vor fi îmbunătățite. Vom avea mai puțini morți, mai puțini accidentați, și eu, șoferul, voi fi mai în siguranță”, spune multiplul campion național Titi Aur.

Prin această campanie, HISTORY și Academia Titi Aur își dau mâna pentru a-i ajuta pe șoferi să își îmbunătățească stilul de conducere, pentru a preveni accidentele rutiere, precum și pentru a reduce riscul de accident și a îmbunătăți atitudinea în trafic.

Astfel, multiplul campion național la raliuri Titi Aur va prezenta săptămânal sfaturi și tehnici de conducere defensivă, elemente care se regăsesc în partea teoretică a Cursului de Conducere Defensivă Nivelul 1, cel mai complex curs de asemenea tip din România.

În cadrul campaniei vor fi oferite prin concurs 10 vouchere pentru cursuri de conducere defensivă, care se vor desfășura la sediul Academiei Titi Aur, la doar 16 km de Centura Bucureștiului.

Campania se desfășoară în contextul difuzării în premieră și în exclusivitate în România, în fiecare joi, de la ora 21:00, a ultimelor trei sezoane ale emisiunii Top Gear, găzduite de trio-ul renumit, format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May și completat de legendarul ‘The Stig’.

HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.HISTORY® a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi.

HISTORY® este principala televiziune din portofoliul A + E Networks., fiind disponibilă în România din octombrie 2008 pe toate platformele majore de cablu IPTV și DTH din țară, inclusiv: Digi, Orange TV , Telekom și UPC Vodafone.

Academia Titi Aur este o instituție de educație și cercetare în domeniul siguranței rutiere, înființată în anul 2007, un proiect de 9 milioane euro, finanțat în proporție de 70% cu fonduri europene nerambursabile, prin programul POSCCE, o investiție totală de 12 milioane euro, localizată în șos. București – Târgoviște, nr. 205, sat Cocani, comuna Crevedia, județul Dâmbovița.

Aceasta pune la dispoziția clienților o infrastructură de 125.000 mp, din care 80.000 mp sunt piste (asfalt, macadam, beton, de diverse aderențe), trei săli de curs cu capacitate maximă de 35 de persoane fiecare, simulatoare rutiere indoor și outdoor (unele dintre ele brevetate), cafenea și restaurant. În cei 11 ani de funcționare, echipa de traineri specializați ai Academiei Titi Aur formata din 30 de persoane, a instruit peste 65.000 de conducatori auto si a colaborat cu 450 de companii private sau de stat.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL