Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 22.09.2020 14:22:09
AMARO TV-LICENȚĂ PIERDUTĂ / Amaro TV a pierdut licența de satelit pentru depășirea termenului de punere în funcțiune
București (MEDIA EXPRES) / 22 sep 2020 / Amaro TV deținută de Playtime Media și-a pierdut licența de satelit după ce nu a rușit să obțintă un contract de distribuție pentru satelit din motive tehnice, potrivit unei decizii de constatare a depășirii timpului de punere în funcțiune din ședința CNA din 22 septembrie.

Reprezentanții televiziunii au explicat în fața CNA că nu au reușit să obțină un contract de distribuție prin satelit din motive tehnice. Soluție legală indicată de membrii CNA pentru continuarea proiectului este ca televiziunea să depună un nou dosar, pentru o nouă licență.

Amaro TV a fost preluată în noiembrie 2019 de către Tematic Media Group din Ungaria, companie deținută de Radu Nicolae Morar, cunoscut în România pentru lansarea televiziunii pentru copii Minimax, acum parte din AMC.

La data preluării Playtime Media, care deținea licențele pentru Amaro TV și Amaro TV.ro din martie 2019, aceasta era o companie deținută de Fashion Media, avându-i ca acționari pe Laszlo Daroczi - 90% și Roxana Secar - 10%.

Tematic Media Group deține mai multe televiziuni, principala fiind Fishing & Hunting TV, dar și televiziunile de muzică Slager TV. Tematic a mai deținut în trecut Sport Klub și televiziunea de documentare DoQ, care însă au fost închise.

Denumirea de Amaro înseamnă „al nostru” în toate dialectele rroma din Europa.

Companiile din România care fac parte din Tematic Media Group, Tematic Cable SRL și Fishing & Hunting Tematic SRL au avut în 2018 cifre de afaceri de 2,5 și, respectiv, 1,2 milioane de euro, ambele având un profit cumulat de aproape 300.000 de euro, potrivit Anuarului Media Expres 2019-2020. Pănă la data publicării acestei informații, companiile Tematic Medi Group nu aveau bilanțurile pentru anul 2019 disponibile în site-ul Ministerului de Finanțe.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.