×

Programe TV -- Data și ora publicării: 23.09.2020 14:45:38

UTV-FIGURI NOI / Două noi prezentatoare la UTV: Oana Zara la “UTOPS” și Andra Brebu la “GIVE ME 5”



București (MEDIA EXPRES) / 23 sep 2020 / Televiziunea de muzică din grupul Digi, UTV a anunțat apariția a două noi preznetatoare, Oana Zara (UTOPS) și Andra Brebu (GIVE ME 5), acompaniate de vj-ii deja prezenți la TV, Sebastian Coțofană, Andreea Din și Bogdan Ciudoiu.

Oana Zara a apărut în clipurile pieselor mai multor artiști și are o activitate semnificativă în universul TikTok, fiind actriță și dansatoare. Ea și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru muzică, iar părinții au încurajat-o și să danseze.

„Toate acestea au început să ia contur încă de când eram mică. Aveam pe perete un poster cu trupa «Andre» și nu trecea zi fără ca eu să îmi adun toată familia și să le cânt «Liberă la mare». La vârsta aceea cântam atât de bine încât ai mei, în unanimitate, au decis să mă trimită la... cursuri de dans. A fost, însă, o decizie înțeleaptă: am terminat Facultatea de Coregrafie la UNATC, iar acum s-au inversat rolurile – alții învață să danseze de la mine”, a declarat Oana Zara. Oana apare la UTV în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00 și, în reluare, duminică, de la ora 14:00, la emisiunea “UTOPS”.

Andra Brebu este studentă la Actorie și are ca pasiuni cântatul și compune versuri. Andra are grijă să analizeze cât mai amănunțit viețile vedetelor, iar de acum le va prezenta #fărăfiltru și la UTV, fiindcă așa este ea: energică, excentrică și gata să spună tot ceea ce gândește.

„Petrec o grămadă de timp să caut muzică, în cele mai mici colțuri ale YouTube-ului, și îmi place să descopăr artiști diverși, cool, de prin toate țările”, spune Andra Brebu. VJ Andra va prezenta „GIVE ME 5”, mai precis câte cinci lucruri necunoscute despre artiștii care contează, în fiecare luni, de la ora 19:00.

Televiziunea UTV este parte a grupului Digi | RCS & RDS, alături de Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Digi 4K, Film Now, Digi World, Digi Life și Digi Animal World. Grupul mai deține alte două televiziuni de muzic, Music Channel și Hit Music și radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL