Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 23.09.2020 14:45:38
UTV-FIGURI NOI / Două noi prezentatoare la UTV: Oana Zara la “UTOPS” și Andra Brebu la “GIVE ME 5”
București (MEDIA EXPRES) / 23 sep 2020 / Televiziunea de muzică din grupul Digi, UTV a anunțat apariția a două noi preznetatoare, Oana Zara (UTOPS) și Andra Brebu (GIVE ME 5), acompaniate de vj-ii deja prezenți la TV, Sebastian Coțofană, Andreea Din și Bogdan Ciudoiu.

Oana Zara a apărut în clipurile pieselor mai multor artiști și are o activitate semnificativă în universul TikTok, fiind actriță și dansatoare. Ea și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru muzică, iar părinții au încurajat-o și să danseze.

„Toate acestea au început să ia contur încă de când eram mică. Aveam pe perete un poster cu trupa «Andre» și nu trecea zi fără ca eu să îmi adun toată familia și să le cânt «Liberă la mare». La vârsta aceea cântam atât de bine încât ai mei, în unanimitate, au decis să mă trimită la... cursuri de dans. A fost, însă, o decizie înțeleaptă: am terminat Facultatea de Coregrafie la UNATC, iar acum s-au inversat rolurile – alții învață să danseze de la mine”, a declarat Oana Zara. Oana apare la UTV în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00 și, în reluare, duminică, de la ora 14:00, la emisiunea “UTOPS”.

Andra Brebu este studentă la Actorie și are ca pasiuni cântatul și compune versuri. Andra are grijă să analizeze cât mai amănunțit viețile vedetelor, iar de acum le va prezenta #fărăfiltru și la UTV, fiindcă așa este ea: energică, excentrică și gata să spună tot ceea ce gândește.

„Petrec o grămadă de timp să caut muzică, în cele mai mici colțuri ale YouTube-ului, și îmi place să descopăr artiști diverși, cool, de prin toate țările”, spune Andra Brebu. VJ Andra va prezenta „GIVE ME 5”, mai precis câte cinci lucruri necunoscute despre artiștii care contează, în fiecare luni, de la ora 19:00.

Televiziunea UTV este parte a grupului Digi | RCS & RDS, alături de Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Digi 4K, Film Now, Digi World, Digi Life și Digi Animal World. Grupul mai deține alte două televiziuni de muzic, Music Channel și Hit Music și radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.