Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 23.09.2020 15:10:37
E!-EMISIUNE NOUĂ / „The Bradshaw Bunch” are premiera la E! duminică, 27 septembrie
București (MEDIA EXPRES) / / Un now show cu fostul jucător de fotbal american Terry Bradshaw, „The Bradshaw Bunch”, are premiera la E! duminică, 27 septembrie, de la ora 23:00.

Fundaș de legendă în fotbalul american, câștigător al unui premiu Emmy®, actor și crescător de cai campioni, Terry Bradshaw apare în noua serie de la E! „The Bradshaw Bunch” în postura sa privată, de tată a trei fete.

Între fotbal american, faimă și viața la țară, situațiile amuzante fac ca Bradshaw și familia să ofere publicului experiența vieții din mediul rural din Oklahoma. Alături de amuzanta și frumoasa sa soție, Tammy, fiicele sale, Rachel, Lacey și Erin, dar și nepoții săi, câștigătorul a patru titluri Super Bowl și un iubitor al mediului rural, Terry consideră că rolul de tată este cel mai important.

Terry Bradshaw a câștigat patru titluri Super Bowl cu echipa Pittsburgh Steelers, două distincții pentru “Cel mai valoros jucător la Super Bowl”, este prezent în Pro Football Hall of Fame și este primul și unicul jucător de fotbal american care are o stea pe Hollywood Walk of Fame.

În plus, acesta a cunoscut succesul și în nenumărate roluri și a primit mai multe distincții Emmy, este comentator sportiv pentru Fox NFL Sunday, dar și un actor recunoscut. Cel mai recent Bradshaw a apărut în comedia “Failure to Launch”. Este și cântăreț de gospel /country, speaker motivațional, scriitor de succes (potrivit topului New York Times) și crescător de cai campioni.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.