×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 24.09.2020 12:37:49

ORANGE-YOXO-OFERTĂ / Orange a rebranduit și ieftinit aplicația de abonare YOXO



București (MEDIA EXPRES) / 24 sep 2020 / Abonamentul de tip aplicație la telefonia mobilă oferit de Orange, YOXO, are o nouă identitate de brand, cu un ADN digital, nu mai are constrângeri sau limitări contractuale și prețurile sunt mai mici până la finalul anului, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

Până la 31 octombrie 2020, toate abonamentele YOXO au preţuri mai mici decât oferta inițială, cel mai ieftin fiind 19 lei pe lună pentru convorbiri şi SMS-uri naţionale nelimitate şi de 20 GB internet mobil, iar cel mai scump, cu 100 GB din care 3.87 GB în roaming SEE, costă 39 de lei pe lună.

YOXO este descris ca un serviciu telco într-o aplicaţie mobilă, disponibil în rețeaua Orange dar care își propune și atragerea abonaților din alte rețele fie prin portare fie cu numere noi, ce îşi propunere să provoace status quo-ul pieţei telecom din România şi este creat atât pentru cei digital native, cât şi pentru cei care vor să îşi personalizere abonamentul mobil în fiecare lună.

“Modul foarte pozitiv în care a fost primit de către clienţi ne-a arătat că YOXO poate fi mai mult decât un abonament digital. De aceea, de acum YOXO are propria identitate, propriile canale de comunicare, o filozofie de brand unică şi o echipă dedicată cu un puternic mindset antreprenorial axat pe crearea celor mai bune servicii pentru utilizatorii digitali ce caută un raport beneficii-costuri optim. Totodată, serviciul se bazează pe infrastructura reţelei Orange, ceea ce înseamnă că utilizatorii aplicației mobile YOXO au acces la cel mai rapid internet și cea mai mare acoperire din România.

Suntem extrem de încrezători în evoluţia sa viitoare şi în faptul că YOXO va deveni un serviciu extrem de competitiv pe piaţa telecom din România.” a declarat a declarat Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer Orange România.

YOXO a fost lansat în contextul în care tot mai multe activități sunt realizate la distanţă, consumul de date mobile înregistrând creşteri de peste 40% în rețeaua Orange, în prima jumătate a acestui an.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL