Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONLINE / VOD / OTT 24.09.2020 12:37:49
ORANGE-YOXO-OFERTĂ / Orange a rebranduit și ieftinit aplicația de abonare YOXO
București (MEDIA EXPRES) / 24 sep 2020 / Abonamentul de tip aplicație la telefonia mobilă oferit de Orange, YOXO, are o nouă identitate de brand, cu un ADN digital, nu mai are constrângeri sau limitări contractuale și prețurile sunt mai mici până la finalul anului, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

Până la 31 octombrie 2020, toate abonamentele YOXO au preţuri mai mici decât oferta inițială, cel mai ieftin fiind 19 lei pe lună pentru convorbiri şi SMS-uri naţionale nelimitate şi de 20 GB internet mobil, iar cel mai scump, cu 100 GB din care 3.87 GB în roaming SEE, costă 39 de lei pe lună.

YOXO este descris ca un serviciu telco într-o aplicaţie mobilă, disponibil în rețeaua Orange dar care își propune și atragerea abonaților din alte rețele fie prin portare fie cu numere noi, ce îşi propunere să provoace status quo-ul pieţei telecom din România şi este creat atât pentru cei digital native, cât şi pentru cei care vor să îşi personalizere abonamentul mobil în fiecare lună.

“Modul foarte pozitiv în care a fost primit de către clienţi ne-a arătat că YOXO poate fi mai mult decât un abonament digital. De aceea, de acum YOXO are propria identitate, propriile canale de comunicare, o filozofie de brand unică şi o echipă dedicată cu un puternic mindset antreprenorial axat pe crearea celor mai bune servicii pentru utilizatorii digitali ce caută un raport beneficii-costuri optim. Totodată, serviciul se bazează pe infrastructura reţelei Orange, ceea ce înseamnă că utilizatorii aplicației mobile YOXO au acces la cel mai rapid internet și cea mai mare acoperire din România.

Suntem extrem de încrezători în evoluţia sa viitoare şi în faptul că YOXO va deveni un serviciu extrem de competitiv pe piaţa telecom din România.” a declarat a declarat Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer Orange România.

YOXO a fost lansat în contextul în care tot mai multe activități sunt realizate la distanţă, consumul de date mobile înregistrând creşteri de peste 40% în rețeaua Orange, în prima jumătate a acestui an.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.