Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 25.09.2020 16:37:53
DISNEY-PROGRAM OCTOMBRIE / Noutățile lunii octombrie, la Disney Channel
Bucuești (MEDIA EXPRES) / 25 sep 2020 / Disney Channel a anunțat noutățile lunii octombrie printre care „Ne vedem la Paris”, sezonul al doilea, “Coop și Cami întreabă lumea” și animațiile clasice de mare succes Disney și Pixar pe micul ecran, într-un weekend prelungit de excepție: „Ratatouille”, „Incredibilii”, „Compania Monștrilor” și „Universitatea Monștrilor”.

Din 12 octombrie, de luni până vineri, de la ora 19.30, este difuzat serialul NE VEDEM LA PARIS, SEZONUL 2.

Lena Grisky, prințesa rusoaică ce călătorește, accidental, în timp, rămâne captivă în secolul nostru și în sezonul 2, în timp ce rivala sa, Thea, se luptă cu constrângerile sociale ale secolului trecut, aruncată în timp, mai bine de o sută de ani în urmă, în imperiul rus.

COOP ȘI CAMI ÎNTREABĂ LUMEA
În sezonul doi al comediei de familie live-action „Coop și Cami întreabă lumea” Cooper (Coop) și Cameron (Cami) Wrather, cei doi frați de școală gimnazială care co-găzduiesc emisiunea online a lui Coop, „Would You Wrather”, ajutați de fratele lor mic Ollie și de cel mai bun prieten al lui Coop, Fred, continuă să rezolve problemele existențiale, banale sau nebunești ale urmăritorilor lor. Nu există provocare căreia cei doi frați să nu îi poată face față, cu umor și bună dispoziție. Din 5 octombrie, de luni până vineri, de la 15.30.

MARILE FILME, PE MICUL ECRAN
Animațiile clasice de mare succes Disney și Pixar vin pe micul ecran în octombrie, într-un weekend prelungit de excepție: Ratatouille, Incredibilii, Compania Monștrilor și Universitatea Monștrilor, între 24 și 27 octombrie, de la ora 16.30.

ZOMBI ȘI HALLOWEEN
31 octombrie este ziua spiritelor și a sperieturilor cu episoade speciale de Halloween din serialele Disney îndrăgite, începând cu ora 6am, dar și cu premiera Zombi 2, de la ora 9.10, cu reluare de la ora 17.00.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.