Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:31.10.2020
Data ultimei ştiri: 30.10.2020 15:33:26
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 25.09.2020 16:46:31
NATIOINAL GEOGRAPHIC-PREMIERE-OCTOMBRIE / Premierele lunii octombrie la National Geographic
București (MEDIA EXPRES) / 25 sep 2020 / National Geographic a anunțat premierele lunii octombrie printre care „Megastadion: Turul Europei”, un nou sezon din „Oceanul pe uscat” și sezonul al cincilea din „Salvatori pe drumuri înghețate”.

Premiera “Megastadion: Turul Europei” are premiera marți, 6 octombrie, de la ora 22:00, cu difuzare săptămânală în aceeași zi și de la aceași oră.

Arenele de fotbal sunt pregătite să își primească fanii, deși Campionatul Euro 2020 a fost amânat. Până să retrăiască emoția meciurilor pe stadion, fanii fotbalului au asigurată intrarea în vestiarele, lojele VIP și în culisele proiectării și construirii celor mai impresionante stadioane din Europa, selectate să găzduiască meciurile celui mai important eveniment fotbalistic al Europei, în noua serie documentară „Megastadion: Turul Europei”. Arena Națională și stadionul din Budapesta deschid seria megastadioanelor și apetitul suporterilor.

„Oceanul pe uscat”, sezonul 3, este difuzat în fiecare luni, din 12 octombrie, de la ora 21.00.

„Oceanul pe uscat” explorează necunoscul adâncurilor. Arheologii maritimi și istoricii caută veriga crucială în comerțul cu sclavi din Atlantic: nava. O fortăreață pe apă, care funcționează de peste patru secole capturând și transportând peste 12 milioane de africani, ulterior vânduți și forțați să lucreze în condiții grele în Lumea Nouă. Serialul dezvoluie tehnologia utilizată la bord și dă informații despre condițiile de transport al sclavilor în ceea ce ar putea fi ultima navă de sclavi aduși pământ american.

Sezonul al cincilea din „Salvatori pe drumuri înghețate” este difuzat în fiecare miercuri, începând din 7 octombrie, de la ora 22.00.

Eroii înghețului se confruntă cu o altă iarnă grea și cu noi provocări. Pentru a rămâne pe linia de plutire trebuie să își asume noi alianțe și să exploreze noi teritorii. Dar nu este ușor când sunt obișnuiți să dețină controlul, iar generația care vine din urmă e pregătită să preia lupta cu drumurile de gheață.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.