×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.09.2020 16:46:31

NATIOINAL GEOGRAPHIC-PREMIERE-OCTOMBRIE / Premierele lunii octombrie la National Geographic



București (MEDIA EXPRES) / 25 sep 2020 / National Geographic a anunțat premierele lunii octombrie printre care „Megastadion: Turul Europei”, un nou sezon din „Oceanul pe uscat” și sezonul al cincilea din „Salvatori pe drumuri înghețate”.

Premiera “Megastadion: Turul Europei” are premiera marți, 6 octombrie, de la ora 22:00, cu difuzare săptămânală în aceeași zi și de la aceași oră.

Arenele de fotbal sunt pregătite să își primească fanii, deși Campionatul Euro 2020 a fost amânat. Până să retrăiască emoția meciurilor pe stadion, fanii fotbalului au asigurată intrarea în vestiarele, lojele VIP și în culisele proiectării și construirii celor mai impresionante stadioane din Europa, selectate să găzduiască meciurile celui mai important eveniment fotbalistic al Europei, în noua serie documentară „Megastadion: Turul Europei”. Arena Națională și stadionul din Budapesta deschid seria megastadioanelor și apetitul suporterilor.

„Oceanul pe uscat”, sezonul 3, este difuzat în fiecare luni, din 12 octombrie, de la ora 21.00.

„Oceanul pe uscat” explorează necunoscul adâncurilor. Arheologii maritimi și istoricii caută veriga crucială în comerțul cu sclavi din Atlantic: nava. O fortăreață pe apă, care funcționează de peste patru secole capturând și transportând peste 12 milioane de africani, ulterior vânduți și forțați să lucreze în condiții grele în Lumea Nouă. Serialul dezvoluie tehnologia utilizată la bord și dă informații despre condițiile de transport al sclavilor în ceea ce ar putea fi ultima navă de sclavi aduși pământ american.

Sezonul al cincilea din „Salvatori pe drumuri înghețate” este difuzat în fiecare miercuri, începând din 7 octombrie, de la ora 22.00.

Eroii înghețului se confruntă cu o altă iarnă grea și cu noi provocări. Pentru a rămâne pe linia de plutire trebuie să își asume noi alianțe și să exploreze noi teritorii. Dar nu este ușor când sunt obișnuiți să dețină controlul, iar generația care vine din urmă e pregătită să preia lupta cu drumurile de gheață.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL