×


Autorităţi -- Data și ora publicării: 29.09.2020 13:12:27

ANTENA SATELOR-FRECVENȚE-RADIO-CONCURS / Antena Satelor are patru noi frecvențe de emisie în FM alte 25 de frecvențe urmând a fi scoase la concursBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 sep 2020 / Consiliul Național al Audiovizualului a acordat prin vot la 29 septembrie patru licențe de radio în FM pentru Antena Satelor, la solicitarea Societății Române de Radiodifuziune, alte 25 de frecvențe libere urmând a fi scoase la concurs.

Localitățile pentru frecvențe FM Antena Satelor sunt Sighetu Marmației, cu putere de 1Kw și amplasare pe vârful Solovat (cu două voturi împotrivă Cristina Pocora, Dorina Rusu), Drăgășani, Târgu-Bujor și Motru – de putere mică.

O solicitare a SRR pentru frecvență la Alba Iulia, unde există o frecvență liberă cu o putere de 100 de w, nu a fost aprobată de către CNA pe considerentul că localitatea este de interes pentru radiourile private.

CNA a decis ca un număr de alte 25 de frecvențe în FM și 9 frecvențe în AM să fie scoase la concurs, lista fiind publicată pe site-ul autorității cna.ro dar fără anunțarea datelor de concurs, care vor fi stabilite ulterior.

CNA avea posibilitatea să emite cel mai devreme decizia de organizare a concursului la 29 septembrie, cu termenul de înscrieri la concurs 3 noiembrie iar data concursului la 23 noiembrie 2020 dar membrii CNA au considerat că proximitatea alegerilor parlamentare ar perturba concursul.

Potrivit legislației CNA acordă frecvențe radioului public primește frecvențe
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL