×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.10.2020 15:16:48

TV PAPRIKA-PREMIERĂ / CULOARE ÎN FARFURIE cu Radu Dumitrescu din 19 octombrie la TV Paprika



București (MEDIA EXPRES) / 15 oct 2020 / TV Paprika lansează de luni, 19 octombrie, cel mai nou show gastronomic local, „Culoare în farfurie” cu Radu Dumitrescu, de la ora 21:00. Pe parcursul celor 16 episoade, Radu demonstrează - alături de invitații săi - că ingrediente aflate la îndemâna oricui, precum țelina ori conopida, pot schimba complet mâncarea. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 21:00.

„Bucătăria mea se învârte în jurul sezonului”, spune chef-ul, care folosește toamna hribii, iar iarna carnea, țelina și conopida ca ingrediente principale. Cu acestea, telespectatorii vor învăța să facă - printre altele - Risotto cu limbă de vițel și cremă de țelină, Conopida en papillotte cu păstrăv afumat și hrean sau Cocoșel de munte cu piure de țelină, vanilie și migdale.

Fost director de bancă, Radu Dumitrescu este - de un deceniu - pe cont propriu. În 2011 obținea primul job ca bucatar, în Spania. Reîntors după un timp în țară, a fost îndrumat într-ale gastronomiei de Răzvan Exarhu. În prezent deține două localuri în capitală, Acest parcurs l-a făcut să-i invite în emisiune pe „oamenii din industria mea pe care am vrut să îi fac cunoscuți”, chefi și antreprenori din domeniul HoReCa.

Astfel, chef-ul gătește - în unul dintre episoade - împreună cu Dragoș Gurăroșie, care are un foodtruck cu sandwich-uri și e omul din spatele festivalurilor BurgerFest și Bucharest Craft Beer Festival.

Alături de Ioan Bebeșelea, bucătar-șef la restaurantul SyndicatGourmet Sibiu, Radu face o rețetă veche ardelenească, pentru care e nevoie de doar șase ingrediente, iar cu Andrei Isac, proprietar de restaurant cu meniuri bazate doar pe ouă – prepară, evident, o reţetă pe bază de ouă.

Printre invitaţii emisiunii se mai numără Valentina Ion care va găti cu făină albastră, omul de radio pasionat de gătit, Ciprian Muntele sau Mihai Toader - unul dintre primii concurenți ai Masterchef, care prezintă o veche rețetă evreiască din zona Ilfovului, culeasă de la bătrânii care încă o mai gătesc.

La „Culoare în farfurie” le vom mai vedea la cratiţă și pe câteva vedete din alte domenii decât HoReCa, precum actorul Constantin „Bebe” Cotimanis, coach-ul de lifestyle şi nutriţie Cori Grămescu şi stilista Adina Buzatu.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singura televiziune dedicată gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine.

Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL