×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 21.10.2020 11:54:08

TELEKOM-VÂNZĂRI ONLINE / Telekom Romania a lansat în premieră un configurator online pentru achiziția serviciilor de comunicații pe care le oferăBucurești (MEDIA EXPRES) / 21 oct 2020 / Telekom Romania a lansat un configurator online ce oferă clienților posibilitatea de a găsi simplu și rapid serviciile și opțiunile din portofoliul operatorului care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, disponibil pe site-ul companiei și incluzând toate serviciile fixele și serviciile mobile cu abonament.

Pentru ca utilizatorul să poată avea o imagine cât mai clară şi completă a opțiunilor disponibile, acest produs digital utilizează o interfață intuitivă, foarte ușor de accesat atât de pe desktop, cât și de pe mobil. De exemplu, atunci când un client are nevoie de un număr mai mic de canale TV, dar este pasionat de filme sau dorește un abonament mobil care să conțină mai multe minute internaționale și mai multe opțiuni de roaming, configuratorul îl ghidează instant, oferindu-i un pachet personalizat.

„Implementarea acestui proiect este o evoluție naturală care susține în continuare eforturile noastre de simplificare și digitalizare. De data aceasta propunem o abordare diferită, aceea de a întreba întâi clientul care îi sunt nevoile și de a configura ulterior un pachet de servicii. Este mult mai rapid să selecteze aceste beneficii în cadrul configuratorului, iar noi să îi recomandăm pachetul care i se potrivește. În felul acesta clientul economisește timp pentru că nu este nevoit să caute informația pe site sau să compare beneficiile tuturor abonamentelor fixe și mobile sau ale opțiunilor dorite pentru a selecta oferta potrivită”, explică Gabriel Trăistaru, Directorul Diviziei de Digitalizare,Telekom Romania.

Tot din dorința de a răspunde cât mai rapid nevoilor clienților și pentru simplificarea procesului de achiziție, după validarea opțiunilor, solicitarea este înregistrată și un reprezentant Telekom va contacta respectivul client pentru finalizarea procedurii de contractare.

Configuratorul lansat de Telekom Romania devine astfel un instrument foarte util care oferă rapid toate informaţiile necesare personalizării unui pachet de servicii, consultanță în timp real și mai multă flexibilitate în alegerea opțiunilor.
Configuratorul Telekom poate fi accesat la următorul link: https://www.telekom.ro/configurator-servicii/.

Compania Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Brandul Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL