×

Programe TV -- Data și ora publicării: 30.10.2020 13:06:40

NATGEOWILD-PROGRAME / National Geographic Wild difuzează în noiembrie AFRICA SĂLBATICĂBucurești (MEDIA EXPRES) / 30 oct 2020 / National Geographic Wild difuzează în noiembrie AFRICA SĂLBATICĂ, cu noi ediții speciale de istorie naturală despre frumosul și diversul continent african.

De asemenea, Dr. Oakley revine cu noi episoade în al 6-lea sezon al seriei "Veterinar in Yukon", în care consultă și salvează animale salbatice în curtea sa.

Tot în noiembrie, Joel Sartore, fotograf pentru revista National Geographic și câștigător al mai multor premii, revine pe micile ecrane cu al doilea sezon PHOTO ARK 2 de vineri, 27 Noiembrie, de la ora 19:00.

După "Rare: Creatures of the Photo Ark", Joel era să moară în căutarea unei gorile greu de prins în Camerun, a înjurat la televiziunea publică în timp ce un fluierar i-a atacat fără milă aparatul și l-a rănit până la sânge la mână, a căutat cu veselie prin grămezi de bălegar în căutarea unor noi specii de gândaci de bălegar și a adus acasă mii de imagini cu animale.

National Geographic Wild este o rețea cu distribuție globală de televiziuni cu plată deținută de National Geographic Partners, o societate mixtă între The Walt Disney Company și National Geographic Society, cu programe documentare dedicate faunei sălbatice și istoriei naturale. Televiziunea este distribuită și reprezentată pentru marketing și comunicare de compania Promar Media, alături de Disney, Disney Junior și National Geographic.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL