×


Radio -- Data și ora publicării: 30.10.2020 15:33:26

CHILL FM-ANIVERSARE / Chill FM sărbătorește la 1 noiembrie doi ani de la prima emisie pe frecvența 103,8MHz în BucureștiBucurești (MEIA EXPRES) / 30 oct 2020 / Singurului radio de muzică chill din capitala României, Chill FM, care emite pe frecvența 103,8, împlinește pe 1 noiembrie 2020 doi ani de la lansare, potrivit unui comunicat Digi, în care se arată că de atunci „se aud mai puține claxoane în trafic și mai puține uși trântite, pentru că, din 1 noiembrie 2018, bucureștenii au o alternativă la situațiile stresante din trafic şi la graba și aglomerația care încearcă să le strice ziua”.

Chill FM aniversează împreună cu toți cei care ascultă radioul bucureștean atât on-air, cât și online, pe www.chillfm.ro, sau folosesc aplicația dedicata, cu versiuni pentru iOS, respectiv Android.

Nevoia de relaxare si pasiunea pentru acest stil de muzică păstrează Chill FM în topul radiourilor de nișă bucureştene, încă din primele luni de difuzare. Echipa Chill FM îi aplaudă și le mulțumește tuturor celor care îi ascultă și le sunt alături și îi așteaptă pe toți, pe 1 noiembrie, să sărbătorească împreună cu multă muzică Chill… de la A la Zen!

Radio Chill FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now (pay-tv), prima televiziune Ultra HD din România - Digi 4K, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL