×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 02.11.2020 16:25:32

SES-TV-CONTRACT / SES și CANAL+ au semnat pe termen lung pentru Europa de Vest, Europa Centrală și Africa



București (MEDIA EXPRES) / 2 nov 2020 / SES și CANAL+ au semnat noi acorduri strategice pe termen lung pentru capacitate de satelit, care vizează trei zone geografice, pentru peste 10 milioane de abonați și cu servicii adiționale de 230 de milioane de euro.

Reînnoirea contractului pentru mai multe transpondere extinde relația dintre SES și CANAL+ până la finalul acestui deceniu. SES va susține operatorul francez de televiziune cu plată în distribuția conținutului către milioane de gospodării din toată lumea, prin sateliții de la 19,2 grade Est, 23,5 grade Est și 22 grade Vest. Noul contract cuprinde servicii adiționale în valoare de 230 de milioane de euro, ce includ opțiuni pentru capacitate suplimentară de satelit.

Partener al SES încă din 1995, CANAL+ va continua să utilizeze capacitatea de satelit a SES pentru a difuza pachetele sale de posturi TV la calitate UHD, HD sau SD către peste 10 milioane de gospodării, folosind pozițiile orbitale SES după cum urmează:
Poziția orbitală ASTRA de la 19,2 grade Est pentru distribuția posturilor premium contra-cost CANAL+ în Franța
Poziția orbitală ASTRA de la 19,2 grade Est pentru distribuția TNTSAT, televiziunea prin satelit gratuită distribuită în sistem digital terestru în Franța
Pozițiile orbitale ASTRA de la 23,5 grade Est și 19,2 grade Est pentru compania luxemburgheză M7, subsidiara CANAL+, care operează o serie de platforme independente contra-cost în regiunile Benelux și Europa Centrală
Pozițiile orbitale SES de la 22 grade Vest pentru distribuția pachetului de posturi CANAL+ în Africa

„Extinderea parteneriatului cu SES a fost o alegere foarte naturală, întrucât avem o relație îndelungată de succes în a oferi o experiență video de calitate către audiențe diverse din toate colțurile lumii. Această înțelegere vizează 3 poziții orbitale și evidențiază faptul că satelitul stă la baza operațiunilor noastre de operator pay-TV global. Suntem nerăbdători să colaborăm în anii care urmează pentru a ajunge la cel mai larg public TV posibil”, a declarat Jacques du Puy, CEO, CANAL+ International.

„CANAL+ este o companie globală emblematica și un brand care exprimă calitate, inovație și conținut remarcabil și unul dintre clienții noștri cei mai vechi și importanți. Suntem foarte mândri de încrederea pe care ne-o acordă CANAL+ și subliniem încrederea noastră comună în capacitatea transmisiunilor prin satelit de a distribui cel mai bun conținut, la cea mai bună calitate și către cea mai largă bază globală de abonați. Acest parteneriat asigură o continuitate in deservirea zonele dezvoltate împreună pentru următorul deceniu și dincolo de el”, a declarat Steve Collar, CEO SES.


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL