×


Cinema -- Data și ora publicării: 19.11.2020 18:33:51

WONDER WOMAN-DISTRIBUȚIE-ANUNȚ / Wonder Woman 1984 se lansează pe HBO Max și în cinematografele din SUA pe 25 noiembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 19 nov 2020 / WarnerMedia a anunțat că filmul cu super-eroina "Wonder Woman 1984" va fi lansat simultan în cinematografe și pe serviciul video-on-demand HBO Max în decembrie în SUA, mișcare considerată de comentatori o lovitură pentru o industrie cinematografică care a fost devastată de pandemia Covid-19.

Warner încearcă să mulțumească și operatorii de cinematografe cu lansarea simultană și în săli, într-o strategie complicată: filmul va fi disponibil pe HBO Max timp de o lună începând cu 25 decembrie, după care va rula exclusiv în cinematografe, într-o fereastră de cinema tradițională.

Abia apoi filmul va fi oferit distribuitorilor cu plată din mediul digital precum Amazon și iTunes, iar abia apoi va reveni la HBO Max, într-o etapă ulterioară.

SUA se află în prezent în mijlocul unui al treilea val Covid-19, țara înregistrând peste 100.000 de cazuri noi pe zi. În timp ce există puține restricții oficiale asupra companiilor, iar cele implementate diferă de la un stat la altul, distribuitorii de filme au decis să anuleze mai multe premiere.

Cel mai notoriu film amânat a fost "No Time To Die", ultimul James Bond, o decizie care a determinat lanțurile Regal și Cineworld să își închidă toate cinematografele până la finalul anului.

Alte companii precum Disney au ales merg traseul digital complet. Compania a fost criticată pentru decizia de a taxa abonații Disney+ din țările unde serviciul s-a lansat (nu și în România) la prețurile cinematografelor pentru „acces în premieră” pentru filmul "Mulan".

Disney a anunțat că filmul animat Pixar "Soul" va fi transmis exclusiv pe platformă din 25 decembrie. De asemenea, Disney a amânat lansările în cinematografice, inclusiv filmul Marvel "Black Widow", care va fi lansat în 2021.

În timp ce "Wonder Woman 1984" va intra pe HBO Max în SUA din 25 decembrie, filmul se va vedea în cinematografele din țările mai puțin afectate de Covid din 16 decembrie. Nu a apărut încă niciun anunț oficial privind România.

Distribuția în cinematografe nu este total închisă în România, dar topul săptămânal din noiembrie era condus de filme cu doar puțin peste 100 de spectatori în 7 zile.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL